Targ pentru Mirese Timisoara

Targul de nunta “Targ pentru mirese” din Timisoara va deschide portile targurilor de nunti ale anului 2012. Targul de nunta “Targ pentru mirese”, organizat in premiera de agentia Rayna Decor din Timisoara, se va desfasura in perioada 6, 7 si 8 ianuarie 2012 la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.

Dedicat viitorilor miri ai anului 2012 si nu numai, targul prezinta furnizori timisoreni care ofera atat servicii cat si produse pentru nunti, astfel veti gasi toata gama de furnizori necesari organizarii unui eveniment ca la carte, incepand de la restaurante care isi vor prezenta meniurile si promotiile pentru anul 2012, fotografi care cu siguranta vor pregati diferite promotii pe perioada targului, rochii de mireasa la preturi speciale, magicieni care vor umple de magie nunta voastra, agentii de decoratiuni care isi vor prezenta cele mai noi achizitii si cu siguranta vor propune noi trenduri pentru anul 2012 si multi alti furnizori care vor avea grija ca nunta voastra sa fie de neuitat.

In premiera pentru un targ de nunta, organizatorii demareaza campania ” Marita-ti rochia”. Astfel, fostele mirese au ocazia sa isi elibereze dulapul aducand rochia de mireasa la targ unde organizatorii se vor stradui sa o marite. Contra unei taxe de promovare, fostele mirese vor putea sa isi expuna rochia de mireasa la targ. Nu se percepe nici un comision la vanzarea rochiei. In taxa de promovare intra costurile de expunere si vanzare, etichete cu datele de contact ale proprietarei de rochie (pentru a facilita negocierea directa) si alte detalii care ca ar ajuta la vanzarea ei.

Targul de nunta va putea fi vizitat de vineri, 6 ianuarie 2012, pana duminica 8 ianuarie 2012, dupa urmatorul program:

Vineri 12:00- 20:00
Sambata 10:00 – 20:00
Duminica 10:00 – 18:00

Organizatorii au pregatit o sumedenie de alte surprize pentru vizitatori printre care prezentari de rochii de mireasa, ateliere florale si spectacole oferite de mari interpreti ai muzicii populare banatene si nu numai. Duminica se va afla prin tragere la sorti si fericita castigatoare a marelui premiu din cadrul targului, o rochie de mireasa unicat.
Daca aveti nunta programata pentru anul 2012 in Timisoara, nu aveti voie sa ratati cele mai bune oferte din cadrul targului, asadar, va asteptam la “Targ pentru mirese”.

Galeria de poze si mai multe informatii gasiti pe www.nunta-timisoara.ro