Targ online de Valentine’s Day! Inchirieaza si tu unul dintre spatiile puse la dispozitie in cadrul targului!

Targ online de Valentine’s Day! Inchirieaza si tu unul dintre spatiile puse la dispozitie in cadrul targului!

In cadrul mall-ului online Shops-And-The-City.ro se va deschide un targ online cu cadouri pentru Valentine’s Day! Targul va fi deschis in perioada 23 Ianuarie – 19 Februarie 2011 si suntem siguri ca va fi locul ideal pentru cumpararea cadourilor pentru persoana iubita! Te invitam si pe tine sa ne vizitezi, e doar la un click distanta: www.shops-and-the-city.ro !

Targ online cu cadouri de Valentine’s day in mall Shops-And-The-City.ro

Pentru ca este mai putin de o luna pana la Valentine’s Day si pentru ca agitatia si aglomeratia din magazine este din ce in ce mai greu de suportat, ne-am gindit ca anul acesta sa organizam un targ online cu cadouri de Valentine’s Day! Astfel, din confortul casei sau chiar de la birou, vizitatorii pot comanda cadoul ideal pentru persoana iubita, in functie de bugetul fiecaruia!

Fii si tu prezent in cadrul targului online de Valentine’s Day

In perioada 23 Ianuarie – 19 Februarie 2011, Shops-And-The-City.ro  organizeaza si gazduieste  Targ online de Valentine’s day. Pe toata perioada desfasurarii evenimentului, publicul vizitator are posibilitatea de a alege cadouri de Valentine’s Day, dintr-o gama larga de oferte prezentate de cele 29 de magazine online participante.

Fiecare magazin va beneficia de cate un spatiu unde isi va putea expune oferta . Pe linga aceasta, va beneficia si de o promovare online sustinuta pe StyleAndTheCity.ro.

Vino si tu alaturi de Magazin Oficial Catalin Botezatu, Sevensis.ro, 24Shop.ro  si multe altele!

Daca esti interesat de inchirierea unuia dintre spatiile ramase libere, te rugam sa ne contactezi la adresa de email office@styleandthecity.ro.

Valentine’s Day se apropie!