Targ nunta Salonul mirilor Timisoara

Targul de nunta SALONUL MIRILOR se va desfasura timp de trei zile, in perioada 09-11 martie 2012, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, expozitia fiind dedicata unui moment unic in viata fiecaruia, nunta.

Acest unic eveniment, nunta, trebuie gandit si organizat cu foarte multa atentie, rabdare si dedicare, asadar invitam atat furnizorii de servici si produse pentru nunti cat si viitorii miri ai anului 2012 la expozitia “Salonul Mirilor” care va avea loc in perioada 9 – 11 martie 2012 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

Dorim ca timp de trei zile, prin intermediul specialistilor, sa oferim tinerilor ce se pregatesc sa isi organizeze nunta in acest an, toate produsele si serviciile de care au nevoie pentru ca nunta lor sa fie exact asa cum si-o doresc.

Expozitia include in tematica sa urmatoarele:

~ rochii de mireasa, costume de mire, accesorii / inele de logodna, verighete, coliere, diademe, cercei, bratari / rochii de gala, pantofi, posete, lenjerie intima pentru noaptea nuntii / voaluri, coronite, cocarde, marturii / buchete de mireasa, design floral, lumanari, sfesnice / invitatii de nunta, carduri de masa, carduri de meniu / organizare nunti, petreceri pentru burlaci, servicii de decorare / restaurante, catering, torturi si prajituri, fantani de ciocolata si de sampanie / hair-styling, make-up artists / inchiriere limuzine, masini de epoca, corturi pentru nunti, artificii / servicii foto-video, foto-albume, servicii de sonorizare, muzica live / cursuri de dans, oferte turistice pentru luna de miere, porumbei ~

Va asteptam in perioada 09 – 11 martie 2012 sa vizitati “Salonul Mirilor” intre orele:

vineri, 09 martie 2012 intre orele 11:00-20:00
sambata, 10 martie 2012 intre orele 10:00-20:00
duminica, 11 martie 2012 intre orele 10:00-18:00
Pretul biletului de intrare este de 5 lei.

Ofertanti, creatori si vizitatori deopotriva asteapta aceasta expozitie an de an. In standurile firmelor specializate, vizitatorii au posibilitatea de a alege, de la A la Z, tot ce au nevoie pentru ziua in care vor spune cel mai important DA din viata.

Cei peste 40 de expozanti au pregatit rochii de mireasa si costume de mire, aranjamente florale, bijuterii, accesorii vestimentare, servicii foto, video si sonorizare, servicii de organizare, locatii pentru nunta si multe altele. Dintre toate acestea, cei interesati pot alege exact ceea ce li se potriveste pentru a avea nunta mult visata.
In cadrul programului conex al expozitiei vor fi prezente atat ansambluri de muzica clasica, cat si dansatori ce vor incanta publicul cu minunate reprezentatii.

De mare interes pentru publicul vizitator este tombola pregatita de organizatori impreuna cu expozantii, la care o viitoare mireasa va fi norocoasa castigatoare a unei superbe rochii, creatia unui designer timisorean.

www.nunta-timisoara.ro va documenta acest targ astfel incat cei care nu au reusit sa il vada vor putea parcurge fotografiile pe site.