Targ nunta Brasov

Viitorii miri sunt invitati in perioada 15-18 martie 2012 la targul de nunta “Mirii Anului” care se va desfasura la International Trade Center din Brasov.

Pe perioda targului de nunta brasov, furnizorii de servicii si produse dedicate nuntilor din Brasov si nu numai, vor prezenta cele mai bune oferte celor care au decis sa isi uneasca destinele in acest an. Vor fi prezenti furnizori din toate categoriile de servicii incepand de la agentiile de decoratiuni din Brasov, care vor afisa cele mai noi tendinte ale anului 2012 in materie de materiale si ornamente de nunta si pana la saloanele de rochii de mireasa, care vor expune noile modele de rochii si vor oferi viitoarelor mirese ocazia sa probeze rochia mult visata. Restaurantele de nunta din Brasov isi asteapta viitorii miri cu cele mai bune meniuri si desigur la cele mai bune preturi pe perioada targului de nunta. Fotografii si videografii vor expune cele mai noi tipuri de albume si vor prezenta viitorilor miri portofoliile pline de exemple ale talentului si maiestriei fotografilor.

Puteti vizita Targul de nunta “Mirii Anului”:

Joi, 15 martie 2012, intre orele 10:00 – 20:00
Vineri, 16 martie 2012, intre orele 10:00 – 20:00
Sambata, 17 martie 2012, intre orele 10:00 – 20:00
Duminica, 18 martie 2012, intre orele 10:00 – 17:00

Pentru iubitorii de dulciuri, cofetariile de nunta din Brasov vor expune modele deosebite de torturi si prajituri de nunta si vor oferi vizitatorilor ocazia sa guste delicioasele produse. Nu vor lipsi nici florariile, care cu siguranta se vor intrece in realizarea celor mai extravagante aranjamente de nunta si buchete de mireasa, asa ca viitoarele mirese din Brasov nu au voie sa rateze targul de nunta “Mirii Anului” deoarece aici vor gasi pe langa cele mai bune oferte de preturi si cele mai noi idei si tendinte in materie de nunti.

www.nunta-brasov.ro va documenta acest targ astfel incat cei care nu au reusit sa il vada vor putea parcurge fotografiile pe site.