Targ Iulius Mall Timisoara

Seria targurilor de nunta din Timisoara continua cu Targul de Nunti de la Iulius Mall, in perioada 03-05 februarie 2012.

Cel mai mare si important eveniment de profil gazduit de Timisoara va avea loc in incinta Iulius Mall Timisoara si se va desfasura pe toate cele 3 niveluri ale mall-ului (demisol, parter si etaj).

Numerosii expozanti de la IULIUS MALL vor pune la dispozitia clientilor o oferta variata si completa pentru organizarea nuntii perfecte. Cei interesati vor afla care sunt ultimele tendinte in materie de decoratiuni nunta, aranjamente florale, invitatii, marturii, coafuri, torturi, restaurante, sonorizari, fotografi, cameramani, etc. in plus, specialistii in domeniu vor sta la dispozitia vizitatorilor cu sfaturi, idei si oferte valabile doar pe durata targului.

Domnisoarele din Timisoara care inca nu si-au gasit rochia de mireasa mult visata nu trebuie sa se ingrijoreze. Numeroase modele, clasice, moderne, cu trena sau fara, toate asteapta sa fie probate si achizitionate de viitoarele mirese. Nici barbatii nu au fost uitati, acestia putand sa isi aleaga costumul din bogata oferta a caselor de moda si a producatorilor prezenti la targul de nunti de la IULIUS MALL.

Sunteti asteptati sa va organizati nunta profitand de cele mai bune oferte pe care le veti gasi doar in cadrul Targului de Nunti de la Iulius Mall Timisoara!