TARG DE PRODUSE TRADITIONALE, DELICATESE și BUNATATI – ediția a V-a, 15-17 IUNIE 2012, GALERIA COMERCIALA REAL 1, ORADEA (CALEA ARADULUI)

  SC Professional Advertising & Events SRL organizeaza in perioada 15 – 17 Iunie la Galeria Comerciala Real 1 (str. Ogorului Nr.171) Targul de produse traditionale, delicatese si bunatati.

        Evenimentul reuneste producatori de produse traditionale romanesti la nivel national si regional. La Targul de produse traditionale, delicatese si bunatati vor fi prezentate si puse in vanzare mai multe specialitati culinare romanesti.

        Vor participa producatori din Bihor, Arad, Sibiu, Brasov, Maramures, Satu Mare, dar si din Ungaria. La targ veti gasi dulciuri de casa din Lipova, dulciuri si delicatese din Ungaria, renumita paine de Salonta, paine si placinte de Stei, prajituri si placinte din Marginimea Sibiului, pastrama de oaie, carnati de porc/ oaie, caltabosi, toba de Talmacel, slanina afumata, pecie afumata din Marginimea Sibiului,  cas de oaie afumat, urda, branza de burduf si renumita telemea din Marginimea Sibiului, catina, produse pe baza de catina- siropuri, uleiuri,etc. dar si renumita palinca de Rosia.

        Printre surprizele acestei ediţii se numără dulceaţa, oţetul şi siropul de trandafiri de la Ucea De Sus – Braşov, iar pentru prima data în cadrul acestui eveniment va fi expusă şi plăcinta de Turnu umplută cu dovleac, varză, brânză sărată, dulce sau cu mere.

       Targul vizeaza promovarea producatorilor de produse traditionale, delicatese si bunatati din judetul Bihor si nu numai. Evenimentul de adreseaza publicului larg, in special celor interesati de reduceri la produsele traditionale si a celor dornici de gustarea unor produse de origine si calitate 100% romaneasca si ungureasca.

Intrarea va fi libera , iar programul de vizitare va fi intre orele 09:00 – 21:00.

Pentru informații suplimentare :

Loredana Curiac
Organizator târguri și evenimente
Telefon: 0754/474791

Adresa: Galeria Comerială Real 1, la etaj – Str.Ogorului Nr.171
Website: www.publicitate-evenimente.ro , www.revista-celmaibunpret.ro

Email: office@publicitate-evenimente.ro