Targ de nunta Sibiu Wedding Days

In perioada 17-19 februarie 2012 sunteti invitati la prima editie a targului de nunta Sibiu Wedding Days, care se va desfasura la Sala Transilvania din Sibiu.

Sibiu Wedding Days are menirea de a va prezenta noile trenduri in materie de nunti pentru anul 2012. Aici veti gasi surse pretioase inspiratie si informare pentru pregatirea celei mai speciale zi din viata dumneavoastra. Va vor fi prezentate atat serviciile necesare organizarii unei nunti perfecte, cat si o gama variata de furnizori pentru a va putea alege produsele dorite si de cea mai buna calitate, pe gustul si bugetul fiecaruia.

Experti din industria evenimentelor sunt invitati sa participe si sa tina discursuri tematice despre cum sa va organizati nunta, care sunt trendurile in materie de culori, va vor vorbi despre designul floristic in voga pentru anul 2012, despre trendurile in materie de coafor si machiaj de mireasa. Fotografi cunoscuti in domeniul evenimentelor sunt invitati sa va vorbeasca despre importanta fotografiei de nunta ca tehnica si calitate.

In premiera in cadrul unui targ de nunta, Sibiu Wedding Days va invita la Wedding Caffe, un spatiu special amenajat in cadrul evenimentului, unde va puteti relaxa la o cafea sau un ceai stand de vorba si adresand intrebari specialistilor din domeniul nuntilor, invitati sa va vorbeasca despre tot ceea ce tine de organizarea nuntii voastre.

Sunteti invitati sa vizitati targul de nunta Sibiu Wedding Days in intervalul:

Vineri ~ 17 februarie 12:00 – 20:00
Sambata ~ 18 februarie 10:00 – 20:00
Duminica ~ 19 februarie 10:00 – 19:00

Organizatorii targului au pregatit numeroase surprize si concursuri pentru vizitatori, viitorii miri avand sansa de a castiga o nunta de 10.000 de euro.

De asemenea, Sibiu Wedding Days si www.nuntainsibiu.ro au pregatit pentru vizitatorii targului si un concurs online, viitoarea mireasa castigatoare avand ocazia de a se relaxa impreuna cu alte 4 prietene la Hilton Spa Sibiu. Pentru inscrierea in concurs, viziteaza impreuna cu perechea ta targul de nunta Sibiu Wedding Days si lasati-va fotografiati in studioul special amenajat de organizatori si David Postatny Photography. Fotografia va fi postata pe www.nuntainsibiu.ro pentru a fi votata de toti prietenii vostri. Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.nuntainsibiu.ro/promotii/concursuri/petrecerea-burlacitelor-la-spa/