Targ de nunta Constanta

Editia din anul 2012 a expozitiei “Targul pentru nunti” se va desfasura intr-un cadru elegant, oferit de Centrul EuroLitoral (fostul Bingo – Mamaia), in perioada 02 – 04 martie 2012.
Pentru tinerii in prag de casatorie, care isi pregatesc marele eveniment, aceasta manifestare expozitionala constituie o mare oportunitate de a consulta ofertele promotionale si noile tendinte ale acestui domeniu.

Pe o suprafata de aproximativ 1.000 de mp., un numar de 40 de firme specializate din Constanta, Bucuresti, precum si din alte judete ale tarii: Brasov, Tulcea, Ilfov, Oradea, ofera viitorilor miri o gama completa de articole, accesorii si servicii pentru o nunta pe care fiecare o viseaza.
Targul se desfasoara in aceiasi parametrii ca si anul precedent, suprafata si numarul de firme pastrandu-se la aceleasi cote.Standurile organizatorilor de nunti mai includ aranjamente florale, decoratiuni, meniuri speciale, imbracaminte pentru miri, dar si pentru domnisoarele de onoare si nasi.

Va asteptam sa vizitati Targul pentru Nunti:

vineri, 02 martie 2012, intre orele 10:00 – 20:00
sambata, 03 martie 2012, intre orele 10:00 – 20:00
duminica, 04 martie 2012, intre orele 10:00 – 16:00

In ziua de azi, sarbatoarea nuntii s-a transformat intr-o manifestare complexa, unde fiecare detaliu este foarte important. De aceea, organizatorii s-au straduit sa aduca in atentia celor interesati toate aceste aspecte legate de organizarea celui mai important eveniment din viata cuplurilor.
De asemenea, este evident faptul ca din ce in ce mai multi tineri aleg o agentie specializata, care sa-i consilieze si care sa se ocupe de organizarea unui astfel de eveniment, alegandu-se cu o petrecere de calitate din toate punctele de vedere.

In acest cadru organizat puteti alege oferta care vi se potriveste cel mai bine, atat din punct de vedere al bugetului, cat si din punct de vedere al stilului, intrucat luxul nu este legat neaparat de bani, ci de stil si personalitate.
Va asteptam cu drag!
http://www.nunta-constanta.ro/articole/articole-locale/targul-pentru-nunti-2012/