Târg de mărțișor la sediul BRD

Marți 28 februarie Hobby Cafe, alături de partenerul său MoreOfYou, a participat la cea de a 4-a ediție a Târgului Intern de Mărțisor găzduit de BRD pentru angajații săi.
 
Cafeneaua a fost concepută ca un colt de relaxare, unde clientii pot să dea frâu liber imaginației departe de rutina zilnică și să savureze o cafea sau un ceai aromate. In acelasi timp, la Hobby Cafe se desfasoara o serie de cursuri si ateliere de tip hobby pentru cei care conștientizează că stimularea creativității este un mod plăcut de relaxare, de detașare. 
Cursurile tip hobby sunt alternativa perfectă pentru petrecerea timpului liber și dezvoltare personala, cateva dintre acestea fiind cursurile de fotografie, pictură, actorie și design interior. 
Alături de ceilalți expozanți, Hobby Cafe a avut oportunitatea să se prezinte angajaților băncii și să descopere oameni deschiși. Acestora li s-au prezentat noi modalități de petrecere a timpului liber într-un mod creativ și stimulant. 
 
Cafeneaua a pus la dispoziția salariaților vouchere cadou cu o reducere de 50% la consumație în perioada 1-8 martie, precum și 25% reducere la toate cursurile, pe viață, în condițiile plății pe loc.  

Totodată, vizitatorii standului s-au delectat cu ceaiuri aromate și s-au arătat interesați de informațiile oferite. 
 
La final, angajații băncii s-au arătat mulțumiți atât de ofertele promoționale, cât și de schimbul de idei, benefic pentru ambele părți.