Tapetul Personalizat Cu Imagini Imbunatateste Starea De Spirit

Iasi, 21 Ianuarie 2010, Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie, ofera in exclusivitate tapet personalizat prin servicii de print digital de imagini de dimensiuni mari. Tapetul personalizat consta in aplicarea prin tipar digital (print digital imagini de dimensiuni mari) pe materialul tapetului a unor design-uri continand imagini (fotografii) sau un amestec de text si imagini. Tapetul personalizat poate aduce lumea povestilor in camera copilului dumneavoastra sau linistea magica a peisajelor favorite din natura in orice spatiu interior (apartamente, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri, magazine, agentii de turism).
Tapetul personalizat reprezinta o alternativa ieftina, practica si extrem de usor de implementat pentru decorarea peretilor interior ai incaperilor birourilor, apartamentelor, restaurantelor, salilor de conferinta sau magazinelor.

Aplicarea tapetului personalizat pe peretii interiori ai camerelor nu necesita efort si se poate realiza printr-o procedura extrem de simpla, intr-un interval de timp relativ redus in comparatie cu alte tipuri de material.

Tapetul personalizat schimba radical atmosfera incaperilor in care se monteaza, generand o ambianta foarte placuta.

Adrian Dranca, General Manager, Adi Center, explica principalele avantaje ale tapetului personalizat:

“Anumite imagini aplicate pe tapetul personalizat pot determina de exemplu modificarea senzatiei de perceptie a spatiului camerei in care se monteaza tapetul personalizat, acesta avand rolul de a contribui la imbunatatirea starii dumneavoastra de spirit prin intermediul culorilor si continutului imaginilor utilizate la personalizare.

Din acest motiv este bine sa alegeti design-uri avand culori vii capabile sa asigure maximul de confort vederii dumneavoastra (ochiului uman), cum ar fi peisaje cu diverse elemente din natura (lacuri, munti, valurile marii, apus si rasarit de soare, fotografii din paduri toamna, flori, cascade, acvarii cu pesti, animatii, etc.).”

Tapetul personalizat cu grafica aplicata prin tehnici moderne de print digital imagini de dimensiuni mari are o rezistenta crescuta in timp, astfel incat nu se degradeaza vizibil la actiunea agentilor de degradare mecanici, variatiilor de temperatura, luminii ultraviolete sau umiditatii. Intretinerea tapetului personalizat nu este costisitoare.

Tapetul Personalizat Prin Servicii De Print Digital De Imagini De Dimensiuni Mari (Print Indoor) Poate Avea Urmatoarele Aplicatii:

-Tapet personalizat pentru birouri
-Tapet personalizat pentru apartamente si vile (tapet personalizat pentru camera copilului, sufragerie, bucatarie, holuri)
-Tapet personalizat pentru restaurante
-Tapet personalizat pentru agentii de turism
-Tapet Personalizat pentru magazine

Despre Adi Center

Adi Center s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi.

Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim. Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, legitimatii cluburi, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul www.adicenter.eu

Contact Adi Center

Adrian Dranca
General Manager

Telefon/Fax: 0232.217.754
Mobil: 0745.263.620

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)

Iasi

Romania

E-mail:adicenter@yahoo.com

Site: www.adicenter.eu