Talent Media School – conferinta de presa

Talent Media SchoolConferinta de presa

Locatia casa de Cultura de Cultura Friedrich Schiller
Luni, 26 octombrie orele 12.00
Adresa : Strada Batistei nr 15, peste drum de ArCub, langa Ambasada Americana
Cum ar fi sa gasesti o scoala la care sa iti predai tie despre tine ?
Cum ar fi sa descoperi ca pasiunile tale sunt sursa bunastarii si a succesului tau?
Cum ar fi sa te sune prietenii sa te roage sa le spui o poveste care sa le schimbe starea de spirit?
Fabulos nu ? Cauta-ne si nu vei regreta. Un proces in miscare isi va continua miscarea. Un fenomen care sta va continua sa stea! Tu ce alegi?
Curs de Televiziune – Redactor, Reporter, Prezentator TV !
CINE?

* Crisitina Topescu – stiri si prezentare TV
* Gabriel (Cove) Coveseanu – divertisment, miscare scenica
* Oreste Teodorescu – cultura, scris, limbaj de comunicare
* Andy Szekely – dezvoltare personala, vorbit in public
* Radu Herjeu – interviu, talk-show
* Ionut Adascalitei – dictie, improvizatie
* Gheorghe Preda – regie si emisiuni in direct
* Ciprian Homm – productii TV si publicitate

Ei sunt experti in comunicare cu personalitate distincta si care vor transfera din experientele proprii cele mai relevante aspecte pentru a avea succes.

CE VREM?

Ne propunem sa cream o echipa de tineri pentru a realiza emisiuni diferite fata de oferta din acest moment din televiziuni. Este o provocare care va defini personalitatea cursantilor si le va dezvalui potentialul intrinsec. Vom vorbi despre deprinderi care ii vor face interesanti, amuzanti si mai ales convingatori. La final vor invata cum sa isi controleze emotiile atunci cand stresul depaseste limita suportabilitatii.

Ii vom ajuta sa-si creeze un brand personal, primul pas pentru a avea notorietate.

CUM?

Nu vindem vise, ci ii ajutam pe tineri sa-si transforme dorintele in realitate. Cream un spatiu unde cursantii se vor intalni cu creatori de imagine care ii vor ajuta sa-si construiasca o viziune consecventa. Charisma poatet fi un talent nativ, dar e dominata in mai mare masura de emotie decat de nivelul cunostiintelor.

Vor cunoaste oameni interesanti si vor interactiona cu acei oameni din spatele scenei pentru a afla secretele realizarii unei emisiuni TV.

DE CE?

Pentru ca in acest moment oferta in jurnalismul media e restransa si se bazeaza in cea mai mare parte pe prezentarea cu prompter, nu pe dezvoltarea personalitatii.

Pentru ca avem oamenii, capacitatea si mijloacele tehnice de a concentra o experienta de 6 luni in 6 saptamani.

Pentru a crea o stire nu e nevoie de studii aprofundate, ci de un pic de imaginatie, creativitate insotita de mult pragmatism. Oricine poate invata jurnalism si poate obtine rezultate daca respecta regula nr 1 din televiziune: sa vrei nu e suficient, e necesar sa iti si placa

La Talent Media School vor invata sa prezinte realitatea asa cum e, fara a distorsiona adevarul. Vor descoperi limbajul optim de comunicare pentru ca lucrurile sa fie intelese de toata lumea.

CAND?

Incepand de maine timp de 6 saptamani

UNDE?

La sediul Talent Media School din Str. Ion Brezoianu, Nr. 41, lângă Sala Palatului, Camera 132, dar si pe teren pentru a realiza de reportaje sau pentru a curioza in culisele unor emisiuni TV.

La sfarsitului cursului, participantii vor avea un portofoliu video si un blog personal care le va sustine traiectoria profesionala in ascensiune.

Informatii contact: www.talentmediaschool.ro

Ciprian Homm : 0723 474 674 . 0741 076 816