Târg de mărțișor la sediul BRD

Marți 28 februarie Centrul MoreOfYou, alături de partenerul său Hobby Cafe, a participat la cea de a 4-­‐a ediție a Târgului Intern de Mărțisor găzduit de BRD pentru angajații săi.
Centrul MoreOfYou promovează echilibrul şi armonia corp-­‐minte-­‐spirit. Cu o experienţă de peste opt ani în zona terapiilor complementare, a neurotehnologiei, a psihologiei, a coaching-­‐ului şi a dezvoltării personale, centrul pune la dispoziţia clienților o serie de servicii pentru vindecare fizică, bunăstare emoţională, dezvoltare personală şi spirituală.
Alături de ceilalți expozanți, membrii echipei MoreOfYou au avut oportunitatea să se prezinte angajaților băncii și să descopere oameni deschiși. Acestora li s-­‐au prezentat noi modalități de petrecere a timpului liber într-­‐un mod creativ, și noi căi de vindecare emoțională și spirituală.
MoreOfYou a pus la dispoziția salariaților vouchere cadou cu o reducere de 25% la toate serviciile, pe perioada lunii martie. Totodată, vizitatorii standului s-­‐au delectat cu ceaiuri aromate și s-­‐au arătat interesați de informațiile oferite.
În plus, au aflat ultimele noutăți legate de serviciile și produsele Centrului: îmbogățirea paletei de cursuri prin cursurile de meditație vedică, echilibrare energetică, constelații sistemice familiale, și adăugarea de cluburi recreative pentru adulți și copii.
La final, angajații băncii s-­‐au arătat mulțumiți atât de ofertele promoționale, cât și de schimbul de idei, benefic pentru ambele părți.