T-PAIN, PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, LA LE GAGA!

Miercuri, 7 iulie, T-Pain vine pentru prima data in Romania, la Le Gaga!
Dj, solist, actor si producator american, acesta se numara printre putinii artisti care au adus un plus de inovatie in muzica. Mixurile sale variate au fost imediat remarcate, transformandu-l intr-unul dintre cei mai imitati si solicitati solisti .
T-Pain si-a castigat notorietatea in randul artistilor deja consacrati prin coverul “I’m f**ked Up”, al piesei “Locked Up”, interpretata de Akon, care i-a adus in 2005 si colaborarea cu renumitul artist. Succesul lui a crescut si mai mult odata cu primele doua albume lansate, “Rappa Ternt Sanga” si “Epiphany”. Acestea au fost considerate adevarate “mine de aur”, datorita hit-urilor “I’m N Luv (With a stripper)”, “Buy U A Drank (Shawty Snappin)” si vanzarilor in peste 819.000 exemplare.
Single-ul “Good Life”, realizat de artist impreuna cu Kanye West, a fost desemnat “Cea mai buna colaborare” la “BET Awards”, iar “Blame it”, featuring-ul cu Jamie Foxx, a obtinut in 2010 premiul Grammy.
Talentul de necontestat i-a adus lui T-Pain colaborarari cu unii dintre cei mai renumiti artisti: Chris Brown, Flo Rida, Plies, Bow Wow, Ciara, Ludacris, iar cel mai recent proiect la care a luat parte a fost “We are the world 25 for Haiti”, o melodie realizata in scopuri caritabile, pentru devastatorul cutremur din Haiti.
Cu un asemenea “background”, T-Pain iti garanteaza un show live extraordinar, miercuri, 7 iulie, la Le Gaga!

Un eveniment sustinut cu sprijinul Mumm si Chivas.

T-Pain feat. Jamie Foxx: Blame It – Grammy Awards 2010 LIVE

T-Pain feat. Kanye West: Good life http://www.youtube.com/watch?v=FEKEjpTzB0Q

T- Pain: We Are the World 25 For Haiti

Rsvp: 0727 534 242/ 0729 534 242

www.legaga.ro
office@legaga.ro
Parcul Herastrau (intrare Soseaua Nordului)