T-FIX si TK 01 – produse inovative de la Tassullo

Clienţii Tassullo pot beneficia de produsele cu care s-a construit cea mai modernă arenă de sport din România.

Cunoscută pentru soluţiile de înaltă performanţă, calitate şi pentru grija faţă de mediul înconjurător, compania Tassullo  propune două produse inovative T-FIX şi TK 01.

Tassullo a demarat o nouă campanie pentru clienţii care cumpara produsele companiei.

Pe lângă calitatea certificată ÅŸi garantată a adezivului pentru plăci ceramice T-FIX ÅŸi a mortarului adeziv pentru placări termoizolante TK 01, cumpărătorii pot avea surpriza de a descoperi în sacii acestor produse ceasuri de mână, marca Swatch. Peste 70 astfel de cadouri sunt ascunse în saci. PromoÅ£ia Tassullo se adresează tuturor clienÅ£ilor care achiziÅ£ionează produsele menÅ£ionate în perioada 7 mai – 17 iunie.

Adezivul pentru plăci ceramice T-FIX se utilizează pentru montarea plăcilor ceramice (neglazurate, faianţă, gresie, clincher, gresie porţelanată, etc.) şi a materialelor de piatră pe pereţi sau pardoseli la interior, atât în plan orizontal cât şi vertical. Gama T-FIX a fost folosită la construirea stadionului National Arena care a găzduit în această lună finala Europa League la fotbal.

T-FIX este un adeziv pe bază de lianţi hidraulici, agregate selecţionate cu granulaţia maximă până la 0,8 mm şi adezivi speciali în stare uscată.

Apă în amestec: 6,5 l/sac

Consum: cca. 3-4 Kg/m²

Mortarul adeziv si masa de spaclu pentru placări termoizolante TK 01 este conceput special pentru perioada de iarnă, sau pentru temperaturi scăzute. Elasticitatea ridicată şi capacitatea adezivă oferite de lianţii hidraulici speciali şi agregatele selecţionate cu granulaţie de până la 0,8 mm aflaţi în compoziţia mortarului recomandă produsul pentru fixarea şi spacluirea plăcilor termoizolante de polistiren, plută, lemn mineralizat, vată mineral sau silicat de calciu.  Produsul a fost folosit la construcţia hotelului de lux Mamaia.

Apă în amestec: 0,25  l/Kg (6,5 l/sac)

Consum pentru lipire: 4÷5 Kg/m²

Consum pentru şpăcluire: 3÷4 Kg/m²

Aderenţă la panoul EPS (ETAG 004): > 0,08 N/mm²

Despre Tassullo

Tassullo este o companie multinațională care produce de peste 100 de ani materiale pentru toate sectoarele construcţiilor moderne. Produsele companiei sunt apreciate de constructori şi restauratori din toată lumea, calitatea acestora fiind certificată de folosirea în restaurarea unor obiective aflate în patrimoniul umanităţii: Arena din Verona, Piaţa San Pietro din Vatican, Colosseum-ul sau clădirea Universității Oxford din Marea Britanie. Printre referinţele naţionale se numără Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni, National Arena sau Monumentul Aviatorilor din Bucureşti.

În cele două centre proprii de cercetare, din Italia şi România, specialiştii companiei lucrează împreună cu profesori de arhitectură şi inginerie de calibru internaţional la  proiectarea şi realizarea de soluţii specifice pentru orice exigenţă în domeniul construcţiilor.

Mai multe informații găsiţi pe www.tassullo.com .

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactaţi:

Corina Sfia

Responsabil PR

0733 316 973