“Systemic and Organisational Constellations”

Echipa ICTA Timisoara va invita la workshop-ul cu tema:

“Systemic and Organisational Constellations – case studies and contracting”

Cand? 13 martie (orele 09:00 – 18:00) – 14 martie (orele 09:00 – 17:00)
Termen limita de inscriere: Sambata, 6 martie 2010, ora 14:00.
Unde? Policlinica Profilaxis, Timisoara, str. 1 Decembrie, nr.106, mansarda.

Tema: Constelatiile familiale sunt o metoda de abordare a imaginilor interne si de accesare a Scenariului de viata individual intr-un proces de grup. Nu consta in terapie de grup, ci priveste individul in contextul sau familial sau organizational.
Abordarea Constelatiilor familiale este o metodologie focusata pe solutie, dezvoltata de catre Bert Hellinger, si o putem utiliza pentru a investiga probleme transgenerationale, pentru a explora cate dintre problemele cu care clientul se confrunta in prezent in mediul sau, sunt reprezentari ale dificultatilor din interiorul familiilor de origine sau aspecte ancestrale.

Trainer: Alexandra Piotrowska (PTSTA-P)
Este originara din Polonia, rezidenta in Marea Britanie. Certificata in Psihoterapie sistemica si familiala, specializata in constelatii familiale. Combina teoria metodei psihoterapeutice in care este pregatita cu abordarile traumelor transgenerationale cu care Gloria Noriega, autoarea acestor abordari, a obtinut recent Premiul Memorial Eric Berne.
ÃŽn munca sa, ea combina Analiza Tranzactionala ÅŸi abordarea Sistemica Familiala.
Ca si consultant organizational a lucrat pentru Agentia de Ocupare Profesionala, precum si in diferite settinguri organizationale in Polonia si Marea Britanie.
Ca si terapeut a lucrat in diferite settinguri psihoterapeutice: in scoli ca si terapeut pentru copii si familii, in clinici de chirurgie cu interventii in afectiuni somatice si psihosomatice, si ca si terapeut în propriul cabinet.

Cui se adreseaza? Consultantilor organizationali, psihologilor, psihoterapeutilor, persoanelor ce activeaza in resurse umane, in coaching, studentilor in domeniul stiintelor sociale, precum si tuturor persoanelor interesate de dezvoltare personala in context familial/organizational.
Beneficii: insusirea unui nou instrument in abordarea problematicii individuale in context organizational sau familial, centrat pe solutie, cu rezultate imediate.

Se asigura traducere pe perioada trainingului.

INSCRIERI pt workshop: Amalia Gabor, tel. 0724.301.744, ta.trainings@gmail.com

IMPORTANT: Vineri, 12 martie, Alex va oferi supervizare celor interesati.
Puteti opta pentru supervizare unu-la-unu sau de grup. Pentru cei care sunt in cautarea unui supervizor, Alexandra Piotrowska si-a oferit disponibilitatea, acest workshop fiind o buna oportunitate pentru fiecare cursant interesat de a analiza compatibilitatea intre supervizat si supervizor.
Inscrieri pentru supervizare se fac la Maria Bran pe adresa : bran_maria@yahoo.com

Tarife:
Participanti care sosesc de la o distanta mai mare de 150 de km: 50* euro
Participanti cu contract anual: 60* euro
Participanti cu contract ocazional: 80* euro
Participanti persoane juridice: 100* euro
* echivalentul in lei la cursul BNR al zilei platii.

Modalitati de plata:
– Prin virament bancar in contul SCPP CIUCUR & CIUCUR, Banca Transilvania, Cont: RO 80 BTRL 0360 1202 N41568XX, cu mentiunea ALEX;
– La sala de curs, Sambata 13 martie, intre 08:30 si 09:00.

Se ofera discount-uri dupa cum urmeaza:
A. Pentru persoane fizice:

– participantul care va recomanda cursul ICTA altor persoane, iar acestea vor participa la curs, va beneficia de o reducere de cate 10* euro pentru fiecare persoana care participa la curs in urma recomandarii sale.
– reducerile se mentin cu ocazia tuturor cursurilor la care participa persoanele pe care le-a recomandat!
– astfel, un cursant ICTA cu contract anual care a recomandat cursul catre sase participanti, beneficiaza de gratuitate pe toata durata participarii celor sase persoane la cursurile ICTA !

B. Pentru persoane juridice:
– in cazul participarii a doua persoane din aceeasi organizatie, vom aplica o reducere de 10% din tariful total;
– in cazul participarii a trei persoane din aceeasi organizatie, vom aplica o reducere de 20% din tariful total;
– in cazul participarii a patru persoane din aceeasi organizatie, vom aplica o reducere de 25% din tariful total – astfel incat in conditiile unui tarif de 100* euro/participant, al 4-lea cursant participa gratuit !;
– va puteti astfel reconfirma calitatile manageriale de exceptie in conditiile dezvoltarii organizatiei Dumneavoastra prin participarea la un curs de o inalta calitate, realizand in acelasi timp economii insemnate!

Termen limita de inscriere: Sambata, 06 martie, ora 14:00.

Echipa ICTA Timisoara:
Amalia, Daniel, Maria