System Innovation Romania implementeaza SAP Business One la AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, a ales System Innovation Romania pentru localizarea si implementarea ERP-ului SAP Business One, conform legislatiei locale si a proceselor interne ale grupului.

Implementarea SAP Business One vine ca urmarea a deciziei AFI Group de a utiliza un sistem comun la nivel de subsidiare. SAP Business One asigura integrarea automata si rapida a proceselor intre companiile din grup.

Cu 300 de magazine ale unor branduri cunoscute la nivel mondial si 2.500 de locuri de parcare, AFI Palace Cotroceni Mega Fun este o subdivizie a unuia dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori in proiecte imobiliare si de infrastructura din Europa Centrala si de Sud-Est.

 

“Am fost contactati de catre managerul de proiect  de la Africa Israel Investment pentru  a colabora cu echipa lor interna de consultanti SAP  Business One pentru localizarea si implementarea sistemului la AFI Palace Cotroceni.  Rolul nostru in implementare a fost unul dublu: de a asigura comunicarea intre consultantii grupului si utilizatori si  de adaptare a sistemul la procesele companiei, la legislatia si cerintele locale. Astfel, clientii nostri se bucura in acelasi timp de beneficiile globalizarii si localizarii SAP Business One. Le asiguram suport post-implementare si integrarea unor add-onuri specifice precum Banking Integration sau Real Estate.”, Irina Oprea, General Manager System Innovation Romania.

 

Implementarea SAP Business One solutioneaza limitarile vechiului sistem ERP folosit de AFI Palace Cotroceni si asigura comunicarea intre vanzari, aprovizionare, financiar si bugete, precum si trasabilitatea informatiei pentru raportari facile catre grup.

 

“Am ales SAP Business One  pentru a fi implementat la nivelul tuturor companiilor din cadrul AFI Group, pentru ca ofera o solutie globala si integrata, precum si o adapare usoara a sistemului in functie de cerintele fiecarei subdivizii. System Innovation Romania ne-a oferit asistenta pentru managementul implementarii si localizarii in Romania. Cel mai important aspect al colaborarii a fost usurinta cu care ne-au inteles cerintele, flexibilitatea in privinta dezvoltarilor si suportul rapid oferit in situatii critice.” Orin Fattal, International Software Development Manager la AFI Group.

“Ne-am propus sa avem un sistem mai flexibil, din care sa obtinem rapid analizele de care avem nevoie. Am apreciat la System Innovation Romania promptitudinea cu care au raspuns la cerintele noastre, excelenta comunicare, dar mai ales contributia cu idei noi pentru imbunatatirea  raportarilor.” Laura Croitoru, CFO Cotroceni Park SA

 

Despre AFI Group

AFI Group este unul dintre cele mai mari holding-uri de investitii din Israel, acoperind numeroase arii de interes, de la imobiliare la infrastructura, energie si alte domenii adiacente. AFI Europe, initial divizie a grupului AFI, este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori in proiecte imobiliare si de infrastructura din Europa Centrala si de Sud-Est. Operatiunile AFI Europe s-au extins semnificativ si acum compania detine si administreaza proiecte in diferite stagii de dezvoltare in Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Letonia, Romania, Germania si Serbia.

Despre System Innovation Romania

System Innovation Romania este singurul partener oficial de localizare a SAP Business One pe piata din Romania,  oferind servicii de implementare SAP Business One, add-onuri de localizare, integrare cu servicii de banking, inventariere prin coduri de bare si orice alte add-onuri dezvoltate la cerere si suport pentru clientii din Romania si nu numai.  Printre clientii System Innovation Romania se numara companii precum FAIST Mekatronic, unul dintre cei mai mari furnizori de piese turnate de aluminiu , BAUER Spezialtiefbau, leader mondial in tehnologii
avansate pentru fundatii, prezent in peste 40 de tari,  Novartis, unul dintre cele mai mari concerne farmaceutice din lume etc.

www.sysinconsult.ro

 

Despre SAP Business One

SAP Business One este aplicatia SAP AG, liderul mondial in solutii ERP, care se adreseaza companiilor mici si mijlocii. Este o solutie care integreaza procesele de vanzari, achizitii, procesele bancare si contabile, inventariere si relatiile cu clientii.  Sistemul fost lansat in anul 2003, pornind de la 2200 de clienti in primul an si ajungand in prezent la peste 31000 de companii care folosesc produsul, cu o crestere aproximativa de 5000 de clienti anual. In acest moment, exista peste 200 de companii care au implementat si folosesc SAP Business One in subsidiare. Printre acestea se numara Mitsubishi, Herlitz, L’Oreal, Velux, Alcatel, Nestle, Whirepool, BAUER, Roullier, Hella, VELUX, SSAB, Philips, VEKA, Tetra Pak etc.

 

Bucuresti, 07.03.2012

Date de Contact:

Irina Oprea

Manager, ERP Consultant

Telefon: +40 72000 4672

E-mail: irina@sysinconsult.com

www.sysinconsult.ro