Syscom 18 anunta lansarea in Romania a noului compresor cu surub Boge

Unul dintre liderii mondiali in domeniul compresoarelor, compania germana Otto Boge, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, au lansat pe piata din Romania compresorul cu surub din seria C15, caracterizat printr-o performanta mai mare, obtinuta prin motorul avansat IE3. Pentru aceasta versiune de compresor caracteristicile de proiectare sunt optimizate pentru o eficienta maxima la 11 kW/15.
Seria de compresoare C a fost astfel completata, de la inceputul anului 2012, cu modelele cu surub C15 si C15D. Incepând cu trimestrul al doilea al anului, seriile C15F și C15FD au si variante la vanzare, dispunand de convertizor de frecventa.
„Compresoarele cu surub Boge din seria C se adapteaza tendintelor actuale de flexibilitate si performanta. Avantajele lor (compacte, usor de intretinut, nivel redus de zgomot in functionare, recuperare optima de caldura) le fac sa fie deosebit de potrivite pentru atelierele mici si mijlocii din cadrul fabricilor, asigurand o aprovizionare constanta si fiabila cu aer comprimat.”, declara reprezentantii Syscom18.
C15 si C15D, modelele cu uscator integrat, au fost adaugate la seria C de la inceputul anului 2012, acoperind spectrul complet de 11 – 22 kW. C15F si C15FD, variante cu regulatoare de frecventa, vor fi pe piata din al doilea trimestru in 2012. Datorita regulatorului de frecventa aceste modele folosesc doar energia care este necesara pentru consumul real de aer comprimat. In plus, ventilatorul modelului C15F este independent de regulatorul de frecventa al sistemului de actionare si garanteaza astfel un flux de aer de racire optima in fiecare faza operationala.
Seria C ofera multe optimizari comparativ cu seria S si modelele sale pana la clasa de 22kW. Spre exemplu, compresoarele cu surub sunt echipate cu motoare electrice economice cu „eficienta premium”, clasa IE3, care reduc consumul de energie electrica din statia de compresoare si astfel imbunatatesc costurile de functionare. Seria C15 ofera in plus un concept care permite integrarea unui sistem de recuperare a caldurii si un uscator. Compresorul de aer este asezat pe patru picioare de cauciuc pentru reducerea vibratiilor si reducerea zgomotului in functionare.

Despre Otto Boge:
Compania germana Otto Boge are o experienta de peste 100 de ani in domeniul compresoarelor si sistemelor de aer comprimat. Avand sediul central in Bielefeld, Germania, Boge exceleaza pe plan mondial la serviciul clienti, service, consumabile, puncte de vanzare si filiale din intreaga lume, acestea regasindu-se in peste 120 de tari.
Otto Boge si-a inceput activitatea ca o companie de familie in anul 1907, cu asamblarea si intretinerea de incuietori de usi, iar cu timpul s-a dezvoltat intr-un important furnizor de sisteme de aer comprimat. Astazi planurile de dezvoltare Boge cuprind producerea in locatia din Bielefeld a sistemelor de aer comprimat pentru comercianti si companii industriale. Peste 100.000 de utilizatori au incredere in tehnologia Boge. Spre exemplu, peste 95% dintre toate spitalele si bancile din Germania utilizeaza in siguranta sistemele de aer comprimat produse de Boge. Clientii-cheie provin din industria chimica, industria farmaceutica si auto, precum si din medicina, industria alimentara si energie.

Despre Syscom 18:
Infiintata in 1991, Syscom 18 este o companie recunoscuta pe piata de automatizari si sisteme de masura din Romania. Companie distribuitoare, producatoare, furnizoare de servicii „la cheie” si integrator de sistem totodata, Syscom 18 a livrat de-a lungul timpului si continua sa livreze echipamente de inalta calitate, instalatii sau sisteme catre mai bine de 800 de clienti in Romania, Siria, Bulgaria, Kazakstan, Iordania, Ungaria, Iran, Iraq si Bahrain.