Symantec Endpoint Protection 12.0 a depasit 1.75 milioane de instalari

Noua versiune a tehnologiei antivirus Symantec – Symantec Endpoint Protection 12 –  lansata in Iulie 2011, a  inregistrat in Noiembrie 2011 peste 1.75 milioane de instalari in lumea intreaga.

Symantec Endpoint Protection 12.0 a fost conceput pentru o performanta optima in mediul virtual, cu o noua arhitectura menita sa detecteze si sa blocheze atacurile sofisticate.

Sute de milioane de programe malware sunt create in fiecare zi de catre hackeri din intreaga lume. Complexitatea amenintarilor este in continua crestere.

Symantec Endpoint Protection 12.0 a fost creat pentru a asigura protectia impotriva noului val de amenintari. Symantec Endpoint Protection 12.0 ofera o protectie fara precedent pentru desktop-uri, laptop-uri si servere.

Symantec Endpoint Protection 12.0 se bazeaza pe inteligenta cloud, reducand suprasolicitarea scanerului antivirus cu 70%. Endpoint Protection 12.0 analizeaza automat comportarea aplicatiilor si comunicatiile din retea pentru a detecta si bloca activitatile dubioase, precum si facilitati administrative de control care permit utilizatorului sa rejecteze activitati de pe anumite dispozitive sau din anumite aplicatii considerate cu risc mare pentru organizatie.

Partener autorizat Symantec Romania – Soft Tech Distribution SRL

Soft Tech Distribution SRL, din Bucuresti, prin intermediul magazinului online www.antivirusmag.ro vine in intampinarea celor care doresc achizitionarea unei solutii de securitate antivirus Symantec dar si a altor softuri care asigura protejarea datelor.

Magazinul online www.antivirusmag.ro va propune 2 tipuri de software Symantec Endpoint Protection: