Sustine Ora Pamantului 2011!

Noi Suntem Schimbarea! Sustine proiectul Ora Pamantului 2011!

La nivel mondial, in tabloul actiunilor de constientizare a problemelor mediului inconjurator generate de activitatea umana, se remarca o Campanie unica in istorie, care a reusit sa atinga cca 1 miliard 300 de milioane de oameni din 128 de tari – Earth Hour.
In Romania, in ultimii trei ani, unele dintre cele mai importante institutii au participat la Campania “Ora Pamantului”, urmand exemplul cladirilor emblematice de pe mapamond care au luat parte la strigatul vietii impotriva pericolelor generate de incalzirea globala. Oameni, organizaÅ£ii, companii ÅŸi instituÅ£ii din toate orasele tarii au marcat Ora Pământului, un eveniment care prin gestul simplu de stingere a luminilor trage un important semnal de alarmă la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile.
An de an, semnalul Campaniei a fost dat de institutiile de cultura cu o istorie impresionanta – Opera NaÅ£ională BucureÅŸti si Filarmonica “George Enescu”. Acestea s-au alăturat campaniei desfăşurate prin intermediul site-ului www.orapamantului.ro si, prin stingerea luminilor exterioare ÅŸi a unora dintre cele interioare, au dat dovada responsabilităţii lor sociale, reflectata in media si ramasa in mentalul colectiv.
In acelasi timp, si alte instituţii, mai ales din sfera administratiei publice si din domeniul protejării mediului au dat semnale clare că susţin acţiunile prilejuite de Ora Pământului, si au organizat actiuni in aceasta directie.

Reinvent Consulting, companie românească de consultanţă în domeniul afacerilor, va invită  să va alăturati Campaniei Ora Pământului.

In acest an, pe 26 Martie, între orele 20.30-21.30, putem să ne arătăm grija faţă de mediul în care trăim, prin stingerea pentru o oră a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esenţiale funcţionării şi prin deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by.