Suplimente: Proteine cu putini carbohidrati si Gainer?

Exista foarte multe variante, combinatii si metode pentru suplimentarea alimentatiei in scopul obtinerii unei mase musculare, fibroase si sustenabile.

Dupa ce am discutat in amanunt cu unul din clientii nostrii, culturist professional cu rezultate la nivel European, am aflat formula lui.

Combinatia lui preferata de suplimente proteice este formata din 2 produse:

Pare contradictoriu, sa iei o proteina lean si dupa aia sa iei un gainer. Insa, pentru antrenamentele intense ai nevoie de o cantitate mare de carbo, protein, amino pentru refacerea si cresterea musculaturii. Deci o cutie de proteine nu o sa vada mai mult de 30-35 zile, asa ca poti sa te incumeti la 2 cutii per achizitie.

Filosofia lui era aceasta: Proteinele Dymatize iso100 se absorb repede de organism fiind hydrolizate si microfiltrate. Ok. Insa, proteinele pentru a fi asimilate de organism trebuie sa aibe si carbohidrati, care trebuie si ei supliniti. Aici intervine Genius Nutrition iMass care ofera 65 gr. carbo per 100 gr., si nu contine zahar. Bineinteles, din iMass contribuie pentru recuperare si energie BCAA-ul de calitate cu raport 4:1:1, taurina, arginine, beta-alanina, creatina.

Asadar, o idee care poate ajuta performanta ta la sala este cea de a combina o proteina light, isolata cu un gainer.