Suplimente pentru Slabit

Nutrex USA

Indiferent ca faci sala sau nu, suplimentele pentru slabit, cunoscute ca si fat-burnere, sau arzatoare de grasimi, o sa te ajute sa iti atingi obiectivul.

Rolul lor principal este cel de a arde grasimi prin accelerarea metabolismului. Acest lucru este dorit atunci cand NU sunteti la sala. De exemplu, incalzirea care ar trebui sa include si putin cardio, are acelasi effect.

Majoritatea sunt pe baza de plante, precum cafeina, yohimbine, ceai verde, ginseng, guarana, cacao, ardei iute, si divere citrice.

Atata timp cat nu se abuzeaza arzatoarele de grasimi si se respecta indicatiile producatorului, ele nu prezinta niciun pericol pentru persoanele sanatoase si active.

Ce recomandam

Si in 2019, ca si pana acum suplimentele pentru slabit de la Nutrex sunt cele mai cautate.

Pe langa cunoscutele Lipo 6 Black si Lipo 6 ultra concentrate, nutrex vine cu o oferta foarte interesanta pentru Carnitina, avand doze de aproape de doua ori mai mari de L-Carnitine per capsula.

Acelasi lucru este valabil si pentru Nutrex CLA care vine cu un blend de 1000 mg ce contine 80% Conjugated Linoleic Acid (CLA). Lipo 6 CLA este un contrat crescut al formei naturale de Acid Linoleic Conjugat.Atunci cand este combinat cu exrcitii fizice CLA va poate ajuta sa aveti un corp fara grasime.Va assita in cresterea de masa musculara fara grasime si este un suport natural pentru arderea grasimilor corpului.Prin suportul unui metabolism mai ridicat si activ Lipo 6 CLA ii ajuta pe acei ce vor sa slabeasca sa isi indeplineasca obiectivele in scaderea in greutate si micsorarea stratului adipos.

Gama Nutrex se poate gasi in Romania la preturi promotionale pe www.ProteinOutlet.ro