Suplimente Optimum Nutrition

Optimum Nutrition este in mod indiscutabil cea mai mare si populara firma de suplimente sportive prezenta in Romania. Ea este responsabila pentru best sellere precum Gold Standard Whey, Serious Mass sau Gold Standard Pre-Workout, din seria cu care isi imparte numele.

In acest comunicat se va face o scurta descriere a unor suplimente care au ridicat cateva semne de intrebare in mintea consumatorului legate de diferentele de pret intre Optimum Nutrition si o firma cu o calitate similara, precum Nutrex sau Dymatize.

Optimum Nutrition AMINO 2222

Aminoacizii Amino 2222 sunt un complex de aminoacizi esentiali si neesentiali ce ar trebui sa ofere 2,222 gr. de aminoacizi, insa ei ofera 2,340 gr. Insa putem fi de acord ca denumirea de 2222 este mai usor de retinut.

Branch Chain Amino Acids (BCAA) vin intr-o cantitate de aproape 500 mg, Arginina 113 mg, Glutamina peste 400 mg si o alta mentiune este cantitatea de peste 100 mg de Beta-Alanina.

Complexul este unul foarte bogat si complet ce se apropie de nivelul unui supliment profesional precum Animal Nitro. Asadar, pentru culturistii de un nivel mediu spre avansat este arhisuficient.

Variante Disponibile:

Optimum Nutrition Amino 2222 160 capsule

Optimum Nutrition Amino 2222 320 Capsule

Optimum Nutrition Gold Whey

Gold Standard Whey de la Optimum Nutrition este in mod discutabil cea mai bine vanduta proteina din Romania, si aceasta este cu motiv. Multi-premiatul supliment ofera o calitate foarte inalta de proteina din zer, cu o absorptie rapida si o varietate halucinanta de arome. Mai exact, Gold Whey este un blend de: izolat proteic din zer microfiltrat, concentrat proteic din zer ultrafiltrat si peptide hidrolizate din zer.

De 11 ani consecutivi, 100% Whey Gold Standard de la Optimum Nutrition castiga premiul pentru Suplimentul Anului si Concentratul Proteic al Anului la concursurile prestigioase Supplement Awards.

Proteina se gaseste in 6 variante diferite pe Protein Outlet, insa, va sfatuim sa va indreptati atentia catre varianta cu 20% gratis, limitata, de 1.09 kg Optimum Nutrition Gold Standard Whey , sau daca nu, varianta clasica de 2.3 kg, Gold Whey

Optimum Nutrition Creatine

Optimum Nutrition are practic 2 variante de Creatina, cea clasica, monohidrata si varianta Creapure.

Creatina CREAPURE vine in forma de 200 pastile sub numele de Creatine 2500. Creatina 2500 este fabricata folosind cele mai avansate tehnici. Calitatea si puritatea au fost testate in laborator.

Varianta traditionala a creatinei Optimum Nutrition este cea monohidrata, folosita si indragita de orice culturist. Ea vine in forma de pudra, si la un pret mult mai accesibil, incepand cu 29 lei: Optimum Nutrition CreatineOptimum, Nutrition, Optimum Nutrition, ON, romania,Gold Standard, 100% Whey, gold standard whey, gold, whey, gold whey, creatine, creatina, micronizata, micronized, creatine 2500, aminoacizi, optimum nutrition aminoacizi, amino 2222, amino 2222 160, 320, amino blend, aminoacizi optimum, suplimente, sport, culturism, protein, outlet, reduceri, whey, proteine, zer, gold, whey, standard,