Suplimente Nutrex USA

Nutrex – Romania

Pregateste-te pentru sezonul cald definindu-te cu suplimentele specializate de la Nutrex; marca specializata in suplimente sportive ce ies in evidenta prin eficienta si concentratia lor, in timp ce pastreaza un pret mediu.

Produsele comercializate de www.ProteinOutlet.ro sunt produse in fabrica principala din Florida, SUA.

Specializarea Nutrex este in produse de slabit. Best seller-ul nostru Nutrex Lipo 6 Black este un complex de extrase naturale si diverse concentrate ce are ca scoparderea grasimilor.

Acesta este insotit de varianta sa de 60 de capsule, Lipo 6 Ultra Concentrate. Atentie! Numele de “Ultra Concentrate” nu este un marketing stunt! Am primit feedback de la clienti care au o toleranta redusa la cafeina ca nu puteau dormi bine luand acest produs. El fiind intr-adevar Ultra Concentrat!

Varianta dedicata sportivelor este Lipo 6 Black Hers. Aceasta este varianta optimizata pentru femei avand acid folic si rapoarte ce maximizeaza efectul Lipo 6 si reduc pofta de mancare.

Pe langa concentratele dedicate slabitului:

Nutrex iese in evidenta la capitolul CLA si Carnitina. Aceste doua produse, alaturi si de varianta lichida a Carnitinei au o concentratie aproape dubla fata de competitie per servire, pastrand acelasi pret.

O pastila de CLA contine 1000 mg de CLA blend, in timp ce o portie (formata din 2 softgeluri) de Carnitina aduc un total de peste 1,300 mg de Carnitina de calitate.