Suplimente: “Care este mai bun: Animal PUMP sau Fury?”

De multe ori primim intrebarea: care este mai bun, Animal Pump sau Animal Fury ?

Cel mai probabil pentru ca amandoua produsele sunt cunoscute ca si pre-workout-uri foarte eficiente, insa, adevarul este ca produsele sunt foarte diferite.

Incepem cu cel mai “batran” Animal PUMP este un sumpliment care, in modul caracteristic Universal Nutrition, nu si-a schimbat formula de foarte multi ani, deoarece este considerat de neinlocuit.

Animal Pump are rolul principal de a crea un “pump” cat mai vizibil, de a detoxifia organismal, de a creste energia, concentrarea si forta musculara. Asadar, putem spune ca Animal Pump este un pre-workout, doar ca se desprinde de categoria suplimentelor care ofera doar un val de energie in timpul antrenamentului, acesta avand in mod vizibil rezultate pe mai multe planuri necesare definirii si performantei la sala.

Numele suplimentului este urmat de “30” (Animal Pump 30 packs) deoarece acesta vine cu 30 de portii reprezentate de 30 de pliculete cu mai multe pastille. Acestea ofera:


* Matrice de creatina (Creatina Magnezium Chelate, Tri-Creatina, Creatina Ethyl Ester) 
* Creste masa musculara 
* Volumizeaza celula musculara 
* Complex energizant Energy Rush 
* Complex antioxidant 
* Complex volumizator 
* Complex special de transport

Astfel, facand Animal Pump un supliment complet, ce acopera toate nevoile principale si secundare ale culturistilor pe parcursul unei luni de antrenament.

Animal Fury

Cu o lista scurta de ingredient, ce contine cifre mari, Animal Fury este un pre-workout axat pe energia si performanta din sala. Sigur, acestea duc indirect la un “pump” mai definit, insa nu acesta este scopul produsului.

Fury vine cu o servire de 16.5 grame, fiecare fiind foarte bogata in lucrurile esentiale energiei:

  • 2000 mg Beta-Alanina
  • 350 mg Caffeina
  • 5000 mg BCAA
  • 6000 mg Citruline Malate
  • 1000 mg L-Tyrosine

Fury este conceput pentru a oferi energie liniara in timpul antrenamentului si a ajuta la obtinerea acelor ultime repetari in plus.

Animal Fury are o diversitate mai mare, venind in 3 masuri: de 330 gr., 490 gr., sau variante de o saptamana de 81 gr.

Toate produsele se pot gasi pe site-ul nostrum la cele mai mici preturi – wWw.ProteinOutlet.ro