Supliment: Night Protein de la Genius Nutrition

Introducere supliment: Genius – Night Protein, caseina de la Genius Nutrition.

Geniusâ„¢ Nutrition iProteinâ„¢ Casein – cea mai inteligenta proteina cu asimilare lenta, datorita procesului de fabricare ,,NanoPure Quality System’’ si a materiei prime ce provine din lapte organic de la vacutile fericite crescute in libertate asa cum a fost dat de natura fara OMG-uri, tratamente chimice, tratamente hormonale, pesticide sau antibiotice. Acesti factori ofera o diferenta de calitate enorma al produsului final iProteinâ„¢ Casein!

iProteinâ„¢ Casein este conceputa pentru a hrani in mod constant masa musculara in timpul noptii sau in perioade lungi fara mancare. In acelasi timp, aceasta previne catabolismul muscular si contribuie la aceste procese in timpul perioadei ideale de constructie a masei musculare – in timpul somnului sau perioadelor lungi de timp. Din aceasta cauza noi suntem aici, pentru a va oferi cea mai eficienta solutie pentru a obtine cele mai bune rezultate indiferent ca iti doresti sa slabesti sau sa cresti in masa musculara.

iProtein™ Night  contine enzyCore™ acest amestec special de enzime digestive care imbunateste digestia/asimilarea proteinelor si sporeste biodisponibilitatea nivelurilor de aminoacizi din proteine. Pentru a fi siguri ca proteina ajunge la destinatia finala!

De ce iProteinâ„¢ Casein?

✔ Proteina cu asimilare lenta obtinuta din lapte organic (GF-Casein)
✔ Recuperare si crestere rapida a masei musculare
✔ Optimizează mediul anabolic/anti-catabolic
✔ Stimuleaza sistemul imunitar
✔ Produs fara arome artificiale, coloranti artificiali, OMG-uri
✔ Rapid, proaspat si incredibil de gustos
✔ Poate fi amestecata cu usurinta
Mod de administrare: 1 cupa (aprox. 30g) intre mese si inainte de culcare. Se ia 1 cupa cu 300 ml de apa rece sau lapte, se toarna pulberea in lichid si amesteca rapid timp de 30 secunde, apoi se amesteca incet timp de 1 minut.

Fii sigur ca verifici si celelalte produse de la Genius Nutrition la promotie, sau restul proteinelor de la brandurile premium si ultra-premium.

Protein Outlet iti ofera cele mai bune oferte la suplimente!