Super promotii la scutere

Sunmotors.ro este site-ul unde veti avea posibilitatea de a va indeplini visurile.
La inceput de primavara, in perioada 1-15 martie, Sunmotors vine cu promotii care mai de care mai avantajoase. Una din cele mai avantajoase promotii este pachetul cu care este vandut scuterul Apache RX8, la care primiti cadou o pereche de manusi si un lant antifurt, toate acestea putandu-le achizitiona la pretul de 3490 ron.
Despre Scuterul Vinci Apache RX8, sunmotors.ro va ofera diverse descrieri prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a afla cele mai noi informatii despre acesta. Astfel, veti afla ca scuterul are jante din aliaj si oglinzi in culoarea caroseriei, iar acesta are in plus alarma cu pornirea motorului din telecomanda.
De asemena aveti posibilitatea de a afla informatii despre motorul acestuia. Veti afla ca motorul are o putere foarte mare, de 6,4 cai putere, este in 2 timpi si este minarelli, cu acelasi motor este echipat si Yamaha aerox.
Datorita acestui motor, scuterul Apache RX8 are un demaraj mai bun decat al autoturismelor in majoritatea situatiilor ce apar in trafic, putand evita astfel cu usurinta situatiile limita.