Sunday Brunch imbraca o forma inedita la Taj Restaurant!

O noua incursiune culinara la Taj Restaurant va asteapta pe parcursul urmatoarelor saptamani… Preparatul Surpriza, va fi orice altceva decat indian!

Ne-am propus o calatorie culinara, in care veti putea degusta in fiecare saptamana un preparat specific unei alte tari, ca intr-o vacanta autentica.

Pentru ca surpriza sa fie pe masura, va lasam pe dvs, sa ghiciti care va fi specificul acestui preparat, noi doar intampinandu-va cu un punch si un fond muzical in functie de tema aleasa!

 

ALL YOU CAN EAT este abordarea Taj Restaurant pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, pe perioada verii, unde, cu doar cu 50 de lei, in intervalul orar 12.00-17.00, poti savura  din numeroasele preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20
Mobil: (+40) 0748 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site: www.tajrestaurant.ro