Succesultau.ro, portal de recrutare si dezvoltare a carierei dvs

Pe fondul  situatii economice existente in Romania si nu numai, unde piata muncii joaca un rol important unde organizatiile resimt din ce in ce mai acut nevoia de a atrage si de a selecta cei mai competenti si promitatori indivizi, recrutarea si selectia, au devenit responsabilitati cruciale ale profesionistilor de resurse umane, responsabiitatti ce joaca un rol cheie in fixarea, consolidarea si mentinerea valorilor unei companii, atat in promovarea flexibilitatii si maximizarea profitului,  dar si in maximizarea contributiei individuale la obiectivele organizationale.

In acest context, la sfrasitul lunii August  www.succesultau.ro a  lansat  official serviciul de “Video CV” in judetul Arges, serviciu lansat din dorinta de a oferii publicului larg informatii mai complete in ceea ce priveste recrutarea de personal.  Aceasta sectiune a site-ului  www.succesultau.ro ofera posibilitatea, ca pe langa informatiile elementare continute intr-un CV, sa poata fi observate si anumite particularitati ale personalitatii persoanei selectate pentru interviul preliminar, particularitati ce pot asigura un plus de informatie atunci cand exista nevoia de a selecta un candidat. Prin oferirea acestui serviciu se reduc si mai mult timpi de recrutare pentru viitorul angajator, beneficiar al serviciilor oferite de catre www.succesultau.ro.

Pentru candidatii din baza de date dar si a celor care doresc sa se dezvolte pe plan profesional, agentia  “succesul tau” vine cu o oferta si mai avantajoasa.

Fiecare candidat are propria lui personalitate, are propria lui perceptie fata de munca fata de angajator. “Succesul tau” selecteaza, evalueaza si recomanda, in functie de cerintele clientului persoana(persoane) care indeplinesc aceste cerinte dar se si muleaza pe personliatatea angajatorului, astfel fiind eliminate punctele vulnerabile ale personalitati.

In situatia in care exista un candidat care indeplineste cerintele angajatorului dar din punct de vedere al acelor caracteristici ale personalitatii necesare in a castiga increderea angajatorului ca el este cel mai potrivit pentru postul vacant, ca (persuasiunea, prezentarea fata in fata cu angajatorul, etc.), “succesul tau” ofera consilierea psihologica gratuita in obtinerea (acolo unde nu exista), slefuirea sau intarirea acestor caracteristici necesare promovarii fiecarui candidat. Fara acest act de vanzare a calitatilor pe care candidatul le detine(sau le dobandeste) in urma evolutiei sociale, nu ar exista interviul preliminar, fata in fata cu un posibil angajator. Acum cand stim cu toti ca la nivel de invatamant, in Romania nu s-a facut cine stie ce, tot asteptam ca viitorul canditat sa fie perfect cerintelor noastre. Initiativa noastra este de a completa acest gol din bagajul candidatilor, gol ce poate fi o piedica destul de mare in a obtine locul de munca la care fiecare viseaza. Agentia noastra vine in sprijinul atat al angajatorului cat si al celui care doreste sa se angajeze fie ca are o experienta bogata in meseria sa fie ca este proaspat absolvent. Pentru aceia  care doresc mai multe informatii referitaoare la felul in care se deruleza acest program de consiliere sau recrutare, va rugam contactati personalul www.succesultau.ro la adresa contact@sucecsultau.ro sau pe numerele de telefon afisate in site la rubrica contact.

Va multumim