Succesul unui parteneriat – Deutek si Valoris

DEUTEK, unul din cei mai dinamici producatori care actioneaza pe piata de finisaje interioare si exterioare, a desfasurat, prin intermediul Valoris Center, o campanie complexa de comunicare si promovare dedicata profesionistilor in finisaje din Romania.

“Campania, menita a aduce OSKAR – gama de finisaje premium de la DEUTEK – si mai aproape de zugravii profesionisti din Romania, a avut un real succes astfel incat OSKAR, brand care castiga rapid notorietate in piata finisajelor din Romania chiar si in actualele conditii economice dificile, a atins un nou nivel de succes si memorabilitate in randul zugravilor-profesionisti.” au declarat reprezentantii DEUTEK.

“Provocarea lansata de DEUTEK a fost legata in mod deosebit de caracteristicile publicului tinta si de dificultatile de gestionare a informatiilor precum  si calificarea bazei de date. Este o abordare mai putin obisnuita a unei categorii profesionale cu cunostinte, deprinderi si aptitudini specifice, insa rezultatele au aratat ca, indiferent de domeniul de activitate, campaniile de marketing, implementate corect, produc rezultate vizibile.” Cristina Man, Director General, Valoris Center.

Despre DEUTEK
DEUTEK SA activeaza de 13 ani pe piata din Romania a finisajelor interioare si exterioare, perioada in care a fost mereu dedicata dezvoltarii si imbunatatirii produselor sale conform celor mai inalte standarde germane. Portofoliul de produse s-a dezvoltat de la an la an astfel incat acum DEUTEK ofera solutii complete de finisari interioare si exterioare, de la gleturi, adezivi si mortare, la vopsele, tencuieli decorative si alchidice, concepute si adaptate in mod constant si continuu cererilor si nevoilor consumatorilor.

Despre VALORIS
Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, marketing de calitate, customer care, customer loyalty etc.

Printre clientii Valoris se numara:
Romtelecom, Unicredit Leasing Corporation IFN SA, Business Magazin, Porsche Finance Group Romania, Ziarul Financiar, Kyocera, Avia Motors, Continental Hotels, FinGroup, EximBank, Fortis Bank, BRD, Hyundai, Green City, Microarea, Legalis (Editura CH Beck), Rentrop & Straton, Mladinska, etc.

Pentru mai multe detalii:
contact@valoris.ro
www.valoris.ro