Succes al vinurilor Liliac la Harrods

In perioada 18-19 Decembrie 2011, compania AMB Wine a prezentat la Harrods, Londra, in cadrul unei degustari, vinurile sale de desert.
La eveniment au participat atat englezi, cat si turisti din Statele Unite, Malaezia, Germania, China, Franta, Hong Kong, dar si din alte tari. Pe intreg parcusul celor doua zile, la standul Willi Opitz, vinul Liliac a fost oferit spre degustare grupurilor de persoane care au trecut pragul celebrului magazin.

AMB Wine a fost reprezentata la Harrods de catre celebrul oenolog Willi Opitz si de catre Roxana Tudor, membru al board-ului. Cei doi au prezentat participantilor vinul Liliac, au discutat cu acestia despre caracteristicile terroir-ului din Transilvania, despre soiurile de struguri romanesti, dar si despre strategia AMB Wine de a deveni lider pentru segementul premium pe piata vinurilor din Romania

Evenimentul s-a bucurat de un succes deosebit, cei care au avut ocazia sa deguste vinul Liliac s-au aratat incantati de calitatile acestuia, iar o parte dintre ei au lansat deja comenzi, care vor fi onorate la inceputul anului 2012.

—-
Despre AMB Holding – AMB Wine

AMB Holding este un grup de companii cu actionariat austriac ce activează in mai multe domenii din Centrul si Sud-Estul Europei. AMB Holding, prin intermediul AMB Wine, a demarat proiectul vinurilor Liliac incepand cu anul 2010. La acest proiect au contribuit atat specialisti de renume din domeniul pietei vinurilor, cat si unii dintre cei mai buni experti in comunicare si marketing.

Liliac va fi o marca inedita pe piata vinurilor din Romania, urmand sa constituie o prezenta aparte pentru viitorii sai clienti.