StyleAndTheCity.ro te invata sa fii o FEMEIE Fericita

Stii ca maine esti o FEMEIE speciala? Pentru ca maine este 8 Martie si pentru ca tu esti importanta pentru noi, ne-am gandit sa-ti transmitem un mesaj: Fii fericita ca esti FEMEIE!

De 8 Martie este ziua in care tu esti centrul Universului, esti cea mai importanta in viata sotului, a iubitului, a prietenilor, sefului, parintilor, a copiilor si nu in ultimul rand …in viata ta.                            

Macar pentru o zi, te rog sa simti ca doar TU contezi! De 8 Martie nimic nu e mai important decat tine!

Cred ca mai important decat ciocolatele, bomboanele, florile si alte lucruri primite de la cei dragi este faptul ca exista o zi pentru tine, in care totul se opreste in vietile celor din jurul tau si isi indreapta atentia catre tine. Cand simti ca toti au pus, chiar si pentru o clipa, problemele lor deoparte si fac tot posibilul, ca in aceasta zi minunata de 8 Martie, sa-ti vorbeasca, sa-ti zambeasca, sa-ti ofere, sa te imbratiseze, sa te iubeasca, sa-si indrepte atentia catre tine cu tot sufletul, atunci esti

O FEMEIE cu adevarat Fericita.

De 8 Martie, televiziunile, evenimentele, blogurile, retelele sociale, revistele, ziarele, totul abunda in cuvinte frumoase despre si pentru tine:

Draga mama, iubita, sora, fiica, prietena si mai presus de toate draga FEMEIE!

Pe langa tot ce iti ofera cei din jur, sta in responsabilitatea ta sa-ti oferi numai lucruri si cuvinte minunate, sa te faci fericita. Macar de 8 Martie, da-ti liber de la probleme si obiective, detaseaza-te de tot, bucura-te de momentele placute ce-ti sunt oferite si traieste cu toata inima aceste clipe.

E o zi frumoasa. Frumoasa ca tine!

In ciuda faptului ca nu-ti sta parul cum iti doreai, ca rochia nu e tocmai cea potrivita si mai bine o alegeai pe cealalta, sau in ciuda faptului ca mai trebuie sa dai jos cateva kilograme, esti frumoasa si minunata, asa imperfecta cum crezi tu ca esti.

Este ziua inchinata unei femei speciale, asadar , de 8 Martie simte-te o FEMEIE speciala! Pentru ca esti…

 

De 8 martie StyleAndTheCity.ro iti ureaza sa le zambesti mai mult celor dragi si nu in ultimul rand tie!

 

StyleAndTheCity.ro, totul despre moda si frumusete. Un site dedicat tuturor femeilor a carei misiune este de a le ajuta pe femei sa-si infrumuseteze atat imaginea exterioara cat si cea interioara, cu scopul ca acestea sa se priveasca si sa fie privite, intr-o lumina cat mai pozitiva.

 

 

Despre SC WEB CONNECT SRL

WEB CONNECT este o agentie full service de marketing online.

 

Alina Savu – Manager

SC WEB CONNECT SRL
www.styleandthecity.ro