Studioul de creatie Artvisiona si-a lansat noul „sediu” virtual

Artvisiona devine studio de creatie, relansandu-si site-ul www.artvisiona.ro, ale carui noi functionalitati si design se afla la granita dintre arta si tehnologie moderna.

„Nu mai este suficient sa fii bun. Trebuie sa fii DIFERIT!” este sloganul sub care Artvisiona devine, din 13 martie 2017, studio de creatie specializat in strategie de brand si continut digital premium (multimedia design, web design & programare, marketing online, design de ambalaj, animatie pentru online & tv), relansandu-si cu aceasta ocazie site-ul www.artvisiona.ro.

Cu o experienta acumulata in 15 ani si aproximativ 300 de clienti in portofoliu, Artvisiona creeaza proiecte unice pentru web, print & tv, proiecte a caror notorietate asigura clientilor o pozitie de succes in piata si profituri mai mari in viitorul apropiat.

Din nevoia de actualizare, modernizare si repozitionare a brandului, dar si pentru a le oferi acestora o experienta de interactiune si comunicare eficiente, site-ul Artvisiona isi intampina vizitatorii intr-o noua forma cu blog integrat, continut audio si video, acces rapid catre serviciile creative de la A-Z, colectie de clipuri educative marca proprie (oferite gratuit si menite sa clarifice termeni si concepte uzuale in zona de digital), galerie de proiecte unice aflate in portofoliul studioului, dar si cateva aspecte inedite. Astfel, noul „sediu” virtual Artvisiona se remarca si prin forma nascuta din pasiunea pentru artele traditionale si optiunile custom made ale web designului contemporan.

Asadar, pentru fiecare dintre clientii sai, Artvisiona pune la dispozitie un intreg studio creativ, nefiind abordate mai multe proiecte simultan, tocmai pentru a putea acorda fiecarei colaborari atentia si timpul necesare.

Profesand comunicarea transparenta, Artvisiona garanteaza solutii creative, dar rationale si practice pe o piata aflata in plin proces de expansiune.

Pentru mai multe informatii si detalii vizitati www.artvisiona.ro.