Studio Moderna a lansat in Romania al doilea canal tematic de teleshopping, Top Shop TV

Dupa o experienta inceputa acum doi ani cu primul canal TV de teleshopping si activand de 8 ani intr-o piata in care ocupa numarul unu, Studio Moderna Romania a lansat al doilea canal tematic de teleshopping, Top Shop TV. Canalul poate fi acum urmarit in Romania doar in reteaua Digi TV satelit a operatorului RCS&RDS, dar reprezentantii companiei sustin ca au fost incepute deja discutii si cu alte retele. Consiliul National al Audiovizualului a luat cunostinta de notificarea de preluare si distributie a canalului in sedinta sa din data de 10 mai 2011. Particularitatea noului canal localizat in limba romana consta in faptul ca prezinta produse din categoria best-seller la nivel european, fiind difuzat simultan 24/24 in alte trei tari : Ungaria, Cehia si Slovacia. Realizatorii promit de asemenea promotii specifice celor care urmaresc canalul, campanii cu premii substantiale organizate impreuna cu partenerii, oferte speciale si multe altele.

Din conţinutul postului nu lipsesc nici experienţele celor care au folosit cu succes produsele prezentate, simpli utilizatori sau persoane publice sau analize şi prezentări ale experţilor în domeniu, menite să elimine orice suspiciuni asupra calităţii produselor.

Top Shop TV este o televiziune interactivă şi inovatoare, desprinsă din peisajul cotidian al posturilor generaliste, care difuzează spoturi pentru cele mai cunoscute produse ale sale reunite sub brandurile proprii Dormeo, Kosmodisk, Top Shop, Walkmaxx, Delimano, Ivyss Plant. Gama de produse este foarte variată, incluzând peste 300 de produse de sănătate, fitness, bucătărie, frumuseţe, gospodărie, muzica, auto adresate unui segment variat de clienti care doresc sa achizitioneze un produs vazut si testat la televizor din confortul propriului camin, acolo unde le va fi si livrat.

Conceptul pe care il promoveaza postul este cel de T-commerce – cumparaturi sigure si profitabile in fata televizorului – intr-o oarecare masura, varianta televizata a cumparaturilor pe internet. Reorientarea consumului populatiei din ultimii ani catre online si tv a dus la o crestere substantiala a pietei de t-commerce, Top Shop TV fiind in prezent principalul exponent al acestei piete in Romania.

Prin cele doua canale tematice detinute in Romania, primul avand licenta modificata de curand pentru retele de cablu si DTH la nivel national, iar cel de-al doilea avand licenta de receptie si distributie prin satelit, Studio Moderna are in acest an o tinta de acoperire a unui numar de peste 2 milioane de gospodarii la nivelul intregii tari, ce reprezinta aproximativ 35% din totalul de 5,73 milioane abonati la un serviciu de televiziune platit, conform ultimelor datelor statistice ANCOM (www.anrcti.ro).

Postul poate fi preluat gratuit de catre operatorii TV cu ajutorul unui simplu receptor FTA (free to air).

Parametrii configurarii statiilor de receptie :

Satelit : THOR 6

Transponder :14

Frecventa receptiei— 11 977 Mhz

Polarizare – Orizontala

Rata simbolurilor —28000 simb. / sec

Modulatie: QPSK

FEC — 7/ 8 (forward error correction)

Criptare : FTA

Diametrul necesar al antenelor de receptie:

Pentru receptii profesionale — 1.2 – 1.6 м

Pentru receptii individuale — 0.6 – 1.2 м

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va sta la dispozitie numarul de telefon 021 301 73 73 apelabil zilnic intre orele 08 – 20.

*

*           *

Studio Moderna din Bucuresti, este detinuta de societatea Studio Moderna Holdings BV, in calitate de actionar unic. Grupul Studio Moderna este prezent pe 21 de piete din Europa Centrala si de Est, cu sediul in Slovenia si activeaza pe piata din Romania din anul  2002. Compania isi asigura propriile servicii de vanzare prin activitati de call center, Info Line si Help-Desk, programe de loializare si generare potentiali clienti, campanii de E-mailing si SMS, trimiteri postale, respectiv procesare plati.

www.topshop-tv.net