Strangere de fonduri “Ne dorim un copil”

Centrul medical MED NEW LIFE, clinica specializata in problemele de fertilitate masculina si feminina, cu sustinerea portalului de sanatate Reteaua Medicala (www.reteauamedicala.ro), una din cele mai sigure si bine documentate surse de informare pentru sanatate in mediul online, si a Asociatiei Ana si copiii (www.anasicopiii.ro), organizatie non-guvernamentala, organizeaza o strangere de fonduri pentru Georgiana si Ionut Oprea, o familie din Bucuresti cu probleme de fertilitate.
Familia Georgiana si Ionut Oprea a beneficiat in mod gratuit din partea centrului medical MED NEW LIFE de toate consultatiile necesare pentru a determina ce ii impiedica sa aiba un copil pe cale naturala. In urma consultatiei de infertilitate, precum si a screening-ului pre-FIV (fertilizare in vitro), medicii au ajuns la concluzia ca singura cale prin care familia Georgiana si Ionut Oprea pot avea un copil a ramas procedura de FERTILIZARE IN VITRO.
Din nefericire insa familia Georgiana si Ionut Oprea nu dispune de suma necesara pentru aceasta procedura.

Mai jos gasiti povestea lor, exact asa cum viitorul tata ne-o relateaza:

“Numele noastre sunt Georgiana si Ionut Oprea. Suntem o familie tanara, ne cunoastem din liceu si ne-am unit destinele in iulie 2009. Avem aceiasi varsta amandoi, adica 29 de ani si ne dorim sa trecem la etapa urmatoare a vietii noastre si anume ne dorim sa devenim parinti.
Ca sa o luam cu inceputul, in anul 2007 am hotarat sa ne mutam impreuna.
In 2008 am stabilit ca vom face nunta si am inceput sa facem eforturi fizice si financiare foarte mari pentru ca doar noi doi ne-am ocupat 100 % de acest eveniment.
Dupa marele eveniment (nunta) ne-am dorit ca orice tanara familie sa ne luam o casa a noastra. Pentru ca ne aflam intr-o perioada in care bancile dadeau foarte greu credite, a trebuit ca pe langa un credit ipotecar sa accesam si alte tipuri de credite si carduri de credit atat pentru avans cat si pentru renovarea apartamentului. Am reusit in cele din urma ca in septembrie 2009 sa achizitionam un apartament. Am “prins” preturile apartamentelor la nivel maximal si, in acest moment, avem rate de plata catre banca foarte mari. In timpul crizei financiare, veniturile au scazut, insa ratele bancare au crescut.
Cu toate acestea, ca orice familie tanara ne dorim foarte mult un copil. Dar, din pacate, au trecut 2 ani si jumatate si nu s-a concretizat nimic pe cale naturala.
In mai 2010, dupa mai multe investigatii efectuate, ni s-a recomandat ca ultima procedura pentru a avea un copil Fertilizarea In Vitro. Dar pentru ca situatia financiara nu ne permite aceasta procedura, din cauza ratelor foarte mari, am decis sa mai asteptam.
Anul acesta, am reluat analizele dar am primit din pacate acelasi diagnostic dureros – infertilitate. Apelam astfel la ajutorul si bunavointa celor care ne pot ajuta. Va multumim.”

Procedura de Fertilizare In Vitro, precum si tratamentul de stimulare hormonala inseamna in total 3800 euro.

Cei care pot si sunt dispusi sa-i ajute si vor sa le redea un zambet tinerei familii, pot face o donatie in contul:

RO80BRDE410SV49306224100 deschis la BRD – GSG”,

sau la sediul clinicii MED NEW LIFE, din strada Romulus, numar 57, sector 3, Bucuresti, unde pot fi lasate mesajele de sustinere.

Documentatia referitoare la acest caz (rezultatele analizelor, actele de identitate ale familiei Geoargiana si Ionut Oprea, fotografii ale acestora, solicitarea lor scrisa catre clinica MED NEW LIFE pentru ajutor) este disponibila la sediul clinicii MED NEW LIFE.

Multumim pentru ajutor!