Stim sa citim orice ceas? Binary si Tokyoflash Japan vin cu raspunsul al aceasta intrebare.

De indata ce privim un ceas Binary sau Tokyoflash Japan ne intrebam “ Cum le putem citi ?” In mod sigur asta e prima intrebare ce ne vine in minte dupa ce ramanem uimiti de design-ul futurist al ambelor branduri.

Daca luam marca Tokyoflash si o analizam observam prima data un design abstract realizat de creatorii niponi ai acestuia. Este o inventie ingenioasa tipul de afisaj al orei exacte prin leduri si posibilitatea ceasului de a ne arata ora in mai multe moduri: binar, time sau data. Cu toate acestea un ceas Tokyoflash poate fi citit la fel de usor ca si unul normal dar pentru acest lucru e nevoie de putina logica si rabdare atunci cand achizitionati un astfel de ceas. Pe www.time24.ro puteti gasi colectia Tokyofash si descoperi modul unic in care fiecare ceas arata data, ora si momentul zilei.

Compania japoneză a fost fondată în 2000 pe baza unei declaraţii de principii simple. Designul abordat trebuia să fie unic, nemaiîntâlnit în lumea ceasurilor, oriunde ar fi ele produse. Îşi propuneau să inoveze total modul în care un ceas de mână arată şi afişează ora. Succesul la opt ani de la înfiinţare se traduce printr-o reţea mondială de distribuţie şi un aspect recognoscibil instantaneu.

Si in cazul marcii Binary trebuie sa te obisnuiesti putin cu tipul de afisare al orei exacte si datei.

Cu un design modern si accesorizat,Binary este alaturi de Tokyoflash un sistem de afisare a orei exacte prin afisaj digital ce se foloseste de sistemul binar, de aici si numele marci, Binary.

Ambele marci sunt expuse pe www.time24.ro.