Stilistii Toni&Guy i-au purtat noroc Elenei Gheorghe in Finala pentru Eurovision

Sambata seara, in cea de-a doua semifinala a Eurovisionului aparitia indranzneata a Elenei Ghoerghe i-a adus acesteia cele mai multe voturi din partea publiculu, devenind astfel reprezentanta Romaniei in finala de la Moscova.Coafura realizata de stilistul Toni&Guy Eamonn Boreham cat si spectacolul incendiar i-au purtat acesteia noroc si i-au adus locul fruntas.


Sambata seara, in cea de-a doua semifinala a Eurovisionului aparitia indranzneata a Elenei Ghoerghe i-a adus acesteia cele mai multe voturi din partea publiculu, devenind astfel reprezentanta Romaniei in finala de la Moscova.Coafura realizata de stilistul Toni&Guy Eamonn Boreham cat si spectacolul incendiar i-au purtat acesteia noroc si i-au adus locul fruntas. Se pare ca prestatia Elenei a fost pregatita ca al carte: coafura tipica anului 2009 pe care cei de la Toni&Guy i-au realizat-o acesteia alaturi de stilul vestimantar au contribuit la succesul real al interpretei. Mai mult inainte de Eurovision cei doi stilisti ai Academiei Toni&Guy Eamonn Boreham si Francesco Fontana alaturi de Beauty One, compania care a adus in Romania produsele si brandul Toni&Guy, i-au urat Elenei Ghorghe succes, lucru care se pare ca i-a purtat noroc.In continuare acestia ii tin pumnii solistei si sunt increzatori in succesul ei la Moscova. Coafura Elenei Gheorghe de la Eurovision s-a remarcat prin volum, stil elegant si sexy si a fost realizat cu ajutorul Label.m – produse profesionale Toni&Guy pentru hair styling utilizate de vedete din intreaga lume. Toni & Guy este singura companie din domeniu hairstyling care a primit in acelasi an titlul de SUPER BRAND SI COOL BRAND, urmand ca in 2007 sa primeasca pentru a 11 a oara distinctia de ARTISTIC TEAM OF THE YEAR- CEA MAI BUNA ECHIPA ARTISTICA DE HAIR STYLING IN CADRUL BRISTISH HAIR DRESSING AWARDS. Toni&Guy si Label.m sunt in topul industriei de hair stiling si experimenteaza la cel mai inalt nivel stiluri profesionale depasind orice standarde, revolutionand arta moderna a coafatului, lansand moda fiecarui an si impunandu-se la nivel global.
Label.M este distribuit in Romania de Beauty One Distribution, companie cu o evolutie spectaculoasa de-a lungul anului 2007-2008. Pe langa acesta linia de produse hairstyling, Beauty One importa si distribuie cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie estetica de ultima generatie precum Bruno Vassari, Eximia, Starvac, Termosalud, Decomedical, Corpora si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc

Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0722.656.381;
Departament vanzari Bucuresti: 0724.244.405
Telefon fix: 021.252.13.08;Fax: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro
Site: www.beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti