Sticla colorata – arta maestrilor si profesionistilor

Popularitatea sticlei colorate ii revine Evului Mediu si epocii Renasterii. Pe parcursul anilor aceasta arta ba isi perde urmele, ba apare din nou in unele localitati. Astazi ea a facut o explozie devenind o arta de un mare interes. Realizarea unor elemente cu sticla colorata este o munca foarte dificila, care necesita o maestrie si profesionalism consderabil, plus o experienta considerabila.

Sticla colorata este un material de finisare, care este utilizata de catre pictori, decoratori si designeri. Acest tip de sticla este realizat intr-o paleta larga de nuante si cu cat mai multe culori sunt folosite la productia ei, cu atat mai frumoasa este si ea. Fiind un material specific acest produs poate fi achizitionat numai in magazine specializate. Securit SA a atras atentia clientilor cu o gama larga de produse din sticla de inalta calitate la preturi foarte rezonabile.

Mult timp sticla colorata, era foarte scumpa, dar in zilele noastre exista o tendinta de scadere treptata in costul produsului finit, datorita introducerii tehnologiilor noi, care sunt mai eficiente in producerea in masa a sticlei.

Sticla colorata Iacobel si emailata

Gama de produse comercializate de catre compania Securit SA, sunt produse de la cele mai bune fabrici. Noi realizam doua tipuri de sticla colorata:

  • Sticla Iacobel – un produs fabricat de catre compania belgiana Glaverbel. Iacobel este o sticla decorativa, pictata pe partea din spate, cu vopsele si lacuri speciale. Inainte de vopsire suprafata sticlei este tratata special pentru a obtine cea mai buna aderenta la stratul de lac. Are o anumita paleta de culori si se bucura de unele avantaje: – impermiabilitate. Vopseaua de pe aceste suprafete, rezista cu usurinta la conactul cu apa, care ii extinde in mare masura posibilitatile de utilizare. – ecologic. Materialele , care apartin stratului de vopsea nu contin nici un ingridient nociv pentru sanatate. Vopselele, care sunt utilizate la fabricarea acestui tip de sticla nu contin metale grele, care pot fi daunatoare pentru mediu. – securitate. Pentru a spori siguranta in exploatare, pe suprafata sticlei este aplicata o pelicula transparenta de protectie. In caz de spargere sticla nu se naruie si nu provoaca traume. – fiabilitate. Vopseua este apÈ™icata folosind tehnici speciale cu o pretratare prealabila a suprafetei.
  • Sticla emailata – sticla acoperita cu vopsea ceramica, cu fixarea culorilor la o temperatura de 650 grade. Datorita acestei metode sticla devine rezistenta la abraziuni, solventi, la razele UV si la ingalbinire. Este pe scara larga utilizata pentru placarea de interior si exterior a cladirilor. Ca material de constructie imbina perfect elementele decorative cu caracteristicele calitative ale materialului calit.

Servicii si produse pentru clienti valorosi

Securit SA este o companie moderna, dinamica, care se stradueste pentru rezultate noi si nu se opreste aici. Acumuland experienta si imbunatatind permament tehnologiile de prelucrare a sticlei, compania isi extinde varietatea de servicii pentru a gasi modalitatati noi de a satisface pe deplin nevoile in crestere a clientilor.

Fie ca sunteti o persoana fizica sau o mare corporatie la fel sunteti pentru noi un client valoros. Va puteti incredinta despre aceasta facand doar un apel telefonic la numerele 021.321.52.37, 0751.101.141 sau 0751.075269.