Stem SURE va asteapta la Baby Expo 8-11 decembrie 2011

Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, va asteapta la Baby Expo in perioada 8-11 decembrie 2011

Toate contractele incheiate pe perioada targului Baby Expo beneficiaza de 50% reducere din pretul procesarii tesutului ombilical

Stem SURE va asteapta, in perioada 8 -11 decembrie 2011 la Sala Polivalenta, Bucuresti, standul cu numarul E01, intre orele 10.00 – 19.00, sa beneficiati de pretul special pregatit pentru aceasta expozitie.

Banca Daneza  are o prezenta de aproape 10 ani in domeniul recoltarii de celule stem ombilicale, anul acesta, Stem SURE fiind recunoscuta de catre autoritatile romane drept cea mai performanta companie de procesare si stocare celulelor stem din Romania.

Echipa Stem SURE va astepta la standul E01 pentru a discuta despre recoltarea de sange placentar si tesut ombilical, pentru a va prezenta cele mai noi concluzii ale oamenilor de stiinta si pentru a afla beneficiile deciziei de a recolta pretioasele celule stem.

Stem SURE furnizeaza cel mai rapid rezultat al procesarii celulelor stem – in medie 36h de la nastere, utilizand separarea celulara, dubla procesare, stocare in recipient bicompartimentat asimetric ca standard, solutii pentru recoltare in conditii de urgenta, transport rapid cu avionul, fara scanare cu raze X, cip de monitorizare, cod unic de urmarire,  tripla asigurare pentru situatii de insolventa, oferind si testarea HLA si transport gratuit al probei pentru utilizare, asigurare medicala pentru terapii cu celule stem, diferite variante de plata si premize pentru a deveni prima companie din Europa ce va oferi pacientilor sai multiplicarea celulelor stem.

Stem SURE stabileste permanent noi standarde de calitate pentru piata din Romania, calificandu-se astfel ca prima optiune pentru parintii ce cauta servicii moderne si de calitate.

Dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE: “Nu suntem la prima actiune de acest gen si vom fi prezenti si in continuare la cele mai importante evenimente medicale sau educationale, care ne vor apropia de parintii care au nevoie de noi si care isi doresc un viitor lipsit de griji pentru copiii lor. Vom veni mereu in intampinarea acestora si vom face orice efort pe care il consideram necesar din partea noastra pentru a va ajuta sa le asigurati copiilor dumneavoastra o viata mai frumoasa, mai sanatoasa, mai lunga si mai fericita.”

www.stemsure.ro