Stem SURE va asteapta cu premii extraordinare la Baby Expo si Baby Boom Show !

In perioada 13 martie – 1 aprilie 2012, Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, a pregatit premii extraordinare in perioadele de desfasurare ale targurilor Baby Expo si Baby Boom Show.

Oricine semneaza un contract de procesare si stocare a celulelor stem cu Stem SURE in perioada 13 martie – 1 aprilie 2012 poate castiga, prin tragere la sorti, premii in valoare totala de 3 200 de euro.

Premiul 1: procesare si stocare gratuita pe 18 ani a probei de sange ombilical si tesut ombilical recoltate la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 1.948 euro.

Premiul 2: stocarea gratuita a probei pe 18 ani, valoarea premiului fiind de 1.030 euro in situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare a celulelor stem, sau de 960 euro in situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare celule stem si tesut ombilical.

Premiul 3: procesarea gratuita a tesutului ombilical recoltat la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 138 euro.

Regulamentul campaniei promotionale este disponibil pe siteul Stem SURE: www.stemsure.ro.

Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem ofera pacientilor din Romania servicii de recoltare, procesare si stocare a celulelor stem, in cadrul laboratorului StemCare din Danemarca, cea mai mare si mai experimentata banca din zona Scandinaviei.

Cu o experienta de peste 10 ani in procesarea si stocarea sangelui ombilical, Stem SURE aduce in Romania calitatea serviciilor medicale daneze.

Stem SURE furnizeaza cel mai rapid rezultat al procesarii – in medie 36 ore de la nastere, efectueaza separare celulara nu stocare integrala, stocare in recipient bicompartimentat, recipiente separate stocate pentru analize viitoare, solutii pentru recoltare in conditii de urgenta, transport rapid cu avionul, fara scanare cu raze X, chip de monitorizare, cod unic de urmarire, tripla asigurare pentru situatii de insolventa, ofera printre altele testare HLA si transport gratuit al probei pentru utilizare, Asigurare medicala pentru terapii cu celule stem, diferite variante de plata, si premize pentru multiplicare celulara.

“Ne-am asumat rolul de a fi alaturi de tinerii parinti in cel mai extraordinar moment al vietii lor: momentul nasterii copilulului. Ii invitam sa descopere si sa beneficieze de calitatea serviciilor medicale daneze. Si mult noroc in Concursul Micii Sirene! Ne dorim sa facem o bucurie in plus mamicilor in aceasta luna, luna lor!”, spune Dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE.

Stem SURE asteapta parintii la standul din cadrul expozitiei Baby Expo sau Baby Boom Show sau la sediul din Bucuresti, Str Randunelelor nr. 9 sau oriunde in tara, prin intermediul reprezentantilor medicali, sa beneficieze de oferta Micii Sirene – MICA SIRENA TE INVITA LA CONCURS!