STATII RADIO mai aproape de Dvs, in orasul Dvs, in REAL Hypermarket!

Bit Online SRL intampina nevoia Dvs. de comunicare si lanseaza in hypermarketurile REAL statii radio CB, PMR precum si antene CB.

Este vorba de consacratele statii radio CB Maxon CM10, Midland Alan 100, statia radio PMR Midland M48 si antena CB Wilson Little Wil.

Statiile pot fi gasite incepand cu aceasta saptamana in toate hypermarketurile REAL. Consultati lista de mai jos pentru locatiile hypermarketurilor REAL.

Odata cu introducerea noilor tipuri de radare, statiile radio CB au devenit cel mai efficient mod de a afla unde sunt amplasate aceste radare, dar nu numai. Cu ajutorul unei astfel de statii radio mai puteti afla informatii din trafic, cum ar fi: blocaje, drumuri inchise, informatii despre accidente, posibilitatti de popas, cazare, masa, etc.

Maxon CM10 si Alan 100 Plus sunt modele de statii radio CB simple, fara butoane complicate, facand utilizarea acestora foarte facila si eficienta. Dimensiunile mici si functiile reduse de pe panoul frontal fac ca aceste statii radio sa fie alegerea perfecta pentru habitaclul oricarui automobil.

Ambele au 40 de canale AM si FM, o distanta de lucru intre 10-15 Km in conditii optime de drum si sunt foarte usor de instalat, Alan 100 avand preinstalata si mufa pentru bricheta.

Statiile radio CB functioneaza cu o antena CB si in acest sens recomandam antena Wilson Litlle Wil. O consideram alegerea optima datorita dimensiunilor sale reduse de numai 97 de cm si a magnetului foarte puternic care rezista la viteze foarte mari. Antena trebuie calibrata pe autovehicul pentru rezultate maxime in exploatare.

Midland M48 este o statie radio portabila PMR446, care vine impreuna cu baterii, incarcator si 2 casti cu microfon. Este un aparat robust cu caracteristici de baza conceput pentru incepatori sau pentru aceia care isi doresc un PMR simplu de utilizat, fara batai de cap. Statia are o distanta de lucru  de pana la 8 Km in conditii optime, excelenta pentru activitati recreative, deplasari in grup in tara si peste hotare, pescuit, vanatoare, ski, etc.

Asadar, va asteptam din 18.10.2010 in hypermarketurile REAL pentru a achizitiona Maxon CM10, Midland Alan 100, Midland M48 si/sau Wilson Litlle Wil care sunt deja pe rafturi.

Contact:

Bit Online SRL

Tel: 021/211.0652

Fax: 021/210.1591

Mob: 0727.355.788

E-mail: bit@ines.ro

http://www.cbmania.ro/

http://www.bitonline.ro/

Lista locatiilor hypermarketurilor REAL:

 1. Real Hypermarket Bucuresti – Pallady – Bucuresti, Bucuresti
 2. Real Hypermarket PAN Vitan – Bucuresti, Bucuresti
 3. Real Hypermarket Bucuresti-Berceni – Bucuresti, Bucuresti
 4. Real Hypermarket Bucuresti-Cotroceni – Bucuresti, Bucuresti
 5. Real Timisoara 1 – Timisoara, Timisoara
 6. Real Timisoara 2 – Timisoara, Giroc
 7. Real Timisoara 3 -  Timisoara, Ghiroda
 8. Real Constanta 1 Sud – Constanta, Constanta
 9. Real Constanta 2 Nord – Constanta, Constanta
 10. Real Hypermarket Oradea 1 – Oradea, Oradea
 11. Real Hypermarket Oradea 2 – Oradea, Oradea
 12. Real Ploiesti – Ploiesti, Blejoi
 13. Real Hypermarket Arad – Arad, Arad
 14. Real Hypermarket Pitesti – Pitesti, Pitesti
 15. Real Hypermarket Deva – Deva, Deva
 16. Real Hypermarket Bacau – Bacau, Bacau
 17. Real Hypermarket Galati – Galati, Galati
 18. Real Hypermarket Cluj – Cluj Napoca, Cluj Napoca
 19. Real Hypermarket Baia Mare – Baia Mare, Baia Mare
 20. Real Hypermarket Satu-Mare – Satu Mare, Satu Mare
 21. Real Hypermarket Tg-Mures – Targu Mures, Targu Mures
 22. Real Hypermarket Brasov – Brasov, Brasov
 23. Real Hypermarket Craiova – Craiova, Craiova
 24. Real Hypermarket Sibiu – Sibiu, Selimbar
 25. Real Hypermarket Suceava – Suceava, Scheia

 

Bit Online SRL a fost infiintata in anul 2006 si in momentul de fata este un jucator important in domeniul electronicelor auto: detectoare radar, statii radio CB, statii radio PMR, statii radio maritime, statii radio moto, statii radio profesionale, antene CB, navigatii GPS, etc.

Bit Online SRL este importator exclusiv in Romania al brand-urilor Escort si Bytrex, si distribuitor Cobra, Beltronics, Valentine One, Maruhama, Midland Alan, President, TTi, Maxon, Motorola, Stryker.