Start Young a creat imaginea proiectului FORCE, un drum catre un infinit de oportunitati

Start Young este un proiect marca Brandaffair Advertising ce sustine organizatiile studentesti si tinerii sub 26 de ani prin servicii de creatie si consultanta gratuite.  Materialele de promovare ale Scolii de Vara FORCE ce se adreseaza liceenilor cu performante educationale crescute, dornici sa contribuie la dezvoltarea societatii, au fost create prin intermediul acestui program. Datorita reusitei din primul an, acum se afla deja la a doua editie.

Campania condusa de organizatia studentesca ASER a avut acoperire nationala prin aparitii TV, emisiuni radio, outdoor, web si presa scrisa. Materialele, flyere si postere, au fost distribuite in 102 licee. Rezultatul s-a concretizat in 200 de inscrieri din 35 de judete ale tarii, din Republica Moldova si Ucraina, 20 fiind alesi pentru a participa la Scoala de Vara FORCE.

„Am construit simbolul infinit din origami. Origami se realizeaza cu perseverenta si inteligenta ca si drumul in viata. Pornind de la aceasta analogie mesajul transmis tinerilor a fost ca viitorul le apartine si ca alegerile destepte, precum Scoala de Vara FORCE, sunt un pas inainte.”, declara Georgiana Radu Managing Partner Brandaffair & Start Young.

„FORCE este un adevarat drum al cunoasterii, al dezvoltarii si al schimbarii pentru toate persoanele implicate in proiect. De la idee la realitate, FORCE a trecut prin mai multe etape, iar sprijinul oferit de cei de la Start Young a reprezentat un pas important in evolutia proiectului. FORCE a ajuns sa devina astfel un reper al scolilor de vara si al programelor de educatie non-formala pentru liceenii din toata tara.”, declara Alexandra Dabu FORCE Founding Member.

Am dorit implicarea activa a liceenilor, de aceea am introdus si un element surpriza. Posterul interactiv cu rol de teasing. A fost lipit in scoli iar elevii au scris in spatiul alb dorintele lor de viitor. Singura informatie transmisa fiind adresa de web a site-ului: www.force.ro. Acesta a generat 15.321 vizite in lunile de promovare a proiectului.

Start Young este un proiect non profit, dedicat organizatiilor studentesti si tinerilor sub 26 de ani. Acesta are ca scop trezirea initiativei publicului tanar.

Cei ce se inscriu in proiect pot beneficia de servicii gratuite de creatie: indentitate vizuala, print si design de site. Proiectul apartine agentiei de publicitate full service Brandaffair Advertising.

www.startyoung.ro

www.brandaffair.ro

ASER este Asociatie Studenteasca din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Timp de 11 ani a derulat peste 110 de proiecte. Prin acestea si-a indreptat eforturile asupra nevoilor studentului economist.

www.aser.ro

www.force.ro