Stai de vorba cu vedeta ta preferata in “COOLise”

Dj Andi= StellaAnyplace.ro isi extinde activitatea.
Timp de trei ani, site-ul anyplace.ro a fost ghidul tau in materie de “clubbing”, ti-a facut prezentari si recenzii ale evenimentelor mondene, ti-a pus la dispozitie o galerie foto, muzica si DJ-ing. Acum, a venit timpul si sa te puna fata in fata cu vedeta ta preferata la Emisiunea “COOLise”.

“COOLise” te duce in spatele cortinelor, unde afli secretele oamenilor din industria muzicala, impreuna cu realizatoarea emisiunii, Oxana Selari.

Avem tot ce ne trebuie: o cafea intr-o locatie placuta, un microfon, o camera de filmat si desigur, invitati pe masura, pe care-i luam la intrebari de nu mai pot scapa de noi. 😉
Cu buna dispozitie si cu multa curiozitate, ii “dezbracam” pe artisti (cu bun simt) de cele mai inedite informatii, apoi ii lasam sa ne povesteasca despre cele mai proaspete evenimente la care au participat.

Prin aceasta experienta a trecut si Dj Andi cu Stella, unde ne-au dezvaluit despre ascensiunea lor in cariera muzicala, despre succes si cum au devenit piesele lor hituri intr-un rastimp atat de scurt.

Stim ca-ti place muzica, stim ca adori sa te distrezi, dar suntem si mai siguri ca esti curios sa afli amanunte “picante” despre artistii tai preferati.
Asadar, Emisiunea “COOLise” le strange pe toate impreuna si ti le serveste cu placere.
Interviurile se vor putea vizualiza pe video.anyplace.ro in categoria “COOLise”

Site-ul anyplace.ro se bucura de o popularitate in continua crestere inca de la lansarea care a avut loc pe 1 septembrie din 2006.
A fost prezent la numeroase evenimente mondene si te-a tinut la curent cu cele mai noi informatii in format foto si video.
Acum, mai poti vedea pe anyplace.ro videoclipuri, concerte, prezentari de moda, trailerele celor mai recente filme etc.
Te asteptam sa-ti satisfaci curiozitatea pe anyplace.ro