Stai de vorba cu Cristi Stanciu la “COOLise”

Anyplace.ro te cheama la Emisiunea TV “COOLise” sa te puna fata in fata cu vedeta ta preferata. Stim ca-ti place muzica si esti nerabdator sa afli amanunte picante despre artistii din Romania. Stim ca-ti doresti mai mult, mult mai mult …
Asa ca, ti-am prezentat interviuri cu DJ Andi si Stella, cu Dj Optick, iar acum l-am luat la intrebari pe Cristi Stanciu.

Iti suna cunoscut: “Saaaluuut. Staaaanciuuu, treci la pupitru!!!”?!

Da, da, este vorba despre Cristi Stanciu, cel de la Radio 21, gazda Emisiunii “Muzica Ta” alaturi de colegul sau, Marian Soci, cel de la 1Music Channel, producator si VJ, cel din cluburile din Bucuresti si nu numai, cel care-ti aduce cheful si buna dispozitie, cel care transforma muzica in nebunie, dar de clasa.

Te-am facut curios?!
Atunci, stii care este datoria ta. Acceseaza Interviul cu DJ Cristi Stanciu la Emisiunea “COOLise” si vezi cele mai proaspete informatii despre protagonistul nostru.

Celelalte interviuri le gasesti pe video.anyplace.ro in categoria “COOLise”
Cum deja v-am obisnuit, “COOLise” va duce in spatele cortinelor, unde veti afla secretele oamenilor din industria muzicala, impreuna cu realizatoarea emisiunii, Oxana Selari.

Date de contact:
Oxana Selari
Web TV Editor
Mobile: +40 725.211.682
E-mail: oxana.selari @ anyplace.ro
Web: www.anyplace.ro