Stabiplan România lansează modulul de gaz din cadrul aplicaţiei StabiCAD 8

Stabiplan România a început, acum o săptămână, o campanie de promovare a modulului de gaz din cadrul aplicaţiei StabiCAD 8. Veşti bune! Campania a început cu dreptul. Există multe firme interesate de aplicaţia software dezvoltată de inginerii noştri şi de ceea ce poate să facă pentru a le facilita desenarea şi proiectarea şi, în final, pentru a le spori profitul.

Campania îşi propune să popularizeze aplicaţia StabiCAD 8 şi, mai ales, să evidenţieze calităţile acesteia. Prin acest lucru sperăm să devină limpede că investiţia în StabiCAD 8 este una profitabilă şi care face diferenţa atât pentru ingineri, cât şi pentru companiile unde aceştia îşi desfăşoară activitatea.

Am pregătit surprize interesante. Amintim aici faptul că Stabiplan a decis să continue cu câteva seminarii în oraşe importante din România. În obiectiv se află prezentarea faţă în faţă a produsului StabiCAD 8, cu modul său de lucru şi multiplele avantaje pentru utilizatori.

Despre Stabiplan

Stabiplan SRL este, din 2006, filiala din România şi centrul de cercetare-dezvoltare al companiei olandeze Stabiplan BV. Stabiplan este compania care a creat StabiCAD, aplicaţia #1 a pieţei de proiectare a instalaţiilor în BeNeLux. De curând Stabiplan a deschis un birou şi în Franţa, o piaţă cu potenţial pentru aplicaţiile software din domeniul instalaţiilor.

Stabiplan are o experienţă de 20 de ani în acest domeniu, fapt care se reflectă în produse competitive, de încredere şi conforme cu standardele. Datorită acestor calităţi, firma are mai mult de 3800 de clienţi şi câteva mii de ingineri care lucrează în companii redutabile şi care se bucură zilnic de avantajele utilizării unei aplicaţii software de calitate.

Mai multe detalii despre noi puteţi găsi vizitând site-ul www.stabiplan.ro.