StabiCAD 8: Suport si localizare

Primul gând care îţi apare în minte când citeşti despre o aplicaţie software localizată este, probabil, acela că are o interfaţă în limba română prin care te poţi înţelege cu aplicaţia fără bariere de limbă.

Totuşi, noi îndrăznim să spunem că versiunea localizată a unei aplicaţii software cum este StabiCAD 8 vă aduce mai mult decât o simplă traducere a comenzilor.
Faptul că funcţiile de calculaţie din StabiCAD respectă normele româneşti vă garantează o proiectare sigură şi precisă. Dimensionarea automată şi modul românesc de reprezentare a simbolurilor sunt, de pildă, două dintre zonele în care contează acest aspect.

Dar nu numai atât. Producătorii de articole de instalaţii prezenţi pe piaţa românească şi-au implementat cataloagele de produse în aplicaţia noastră şi aceasta vă dă posibilitatea să deţineţi controlul şi asupra costurilor proiectului.

Având o dimensionare corectă şi cataloage de produse specifice pieţei autohtone vă bucuraţi de eficienţă maximă şi pe partea de raportare. Listele de materiale din desen sau rapoartele externe privind tăierile vor conţine articole reale, asigurând luarea deciziei în condiţii optime şi cât mai apropiate de realitate.

Un alt lucru de interes este că Stabiplan oferă utilizatorilor StabiCAD asistenţă tehnică locală şi sesiuni de pregătire cu privire la utilizarea aplicaţiei şi a modulelor acesteia. În România avem echipe mixte formate din ingineri software şi ingineri de vânzări şi asistenţă tehnică dispuşi să răspundă cu promptitudine oricăror întrebări despre StabiCAD 8.

Stabiplan vă este alături atunci când aveţi nevoie.