Spune Stop caderii parului cu Peppermint by label.m!

Caderea parului este una dintre principalele probleme estetice ale barbatilor care, din pacate, nu le ocoleste nici pe femei.  Cauzele caderii parului sunt multiple si constituie subiectul a numerose studii: schimbarile hormonale, abuzul de produse de hairstyling, stresul, poluarea, radicalii liberi, fumatul, deficiente la nivel imunitar, dezechilibre psihologice etc.

Dupa indelungi cercetari, hairstilistii de renume de la label.m au descoperit tratamentul care combate caderea parului si ajuta la intarirea acestuia. Peppermint este un tratament profesional cu menta special creat impotriva caderii parului, destinat deopotriva atat femeilor cat si barbatilor.

Una dintre cele mai apreciate plante medicinale, menta, a inceput sa fie folosita si in cosmetica datorita proprietatilor sale. Aceasta revigoreaza pielea, sporeste circulatia subcutanata si implicit ajuta la regenerarea folicililor de par.

Datorita extractului de menta si al ingredientelor speciale, Peppermint stimuleaza scalpul si activeaza circulatia sangelui in jurul foliculilor de par. Poate fi folosit chiar si in cazul unui scalp sensibil sau cu matreata seboreica.

Cum se foloseste? Se aplica o cantitate mica pe scalp si se intinde pe toata lungimea parului, se lasa se actioneze timp de 3 minute si se clateste.

Rezultatul? Un par revigorat, mai puternic si mai sanatos. Usor de folosit dar cu rezultate incredibile, cu acest tratament veti uita de problema caderii parului si va veti bucura de un par stralucitor si plin de vitalitate!

Profitati de ofertele speciale de pe www.LuxBeauty.ro si va veti convinge de eficienta acestui tratament!