Spune – ne ce-ti doresti, iar noi te premiem!

Spune-ti parerea si poti castiga un training de Project Management – PM by Doing, sustinut de Asociatia Omnimind.

 

Spune-ne ce sectiuni / oportunitati / etc ai vrea sa gasesti pe www.jobmate.ro si ce crezi ca te-ar ajuta in dezvoltarea carierei, iar noi te vom premia cu o participare gratuita la trainingul Project Management – PM by Doing, pentru a afla de la expertii Asociatiei Omnimind cum poti realiza un proiect de succes, din momentul planificarii si pana la finalizarea implementarii.

 

Cu ocazia acestui concurs, www.jobmate.ro doreste sa identifice ingredientele necesare, in viziunea tinerilor, pentru succesul unui site de cariera.

 

Toti cei interesati sunt asteptati sa posteze pe forumul www.jobmate.ro si sa trimita la adresa contact@jobmate.ro propriile solutii la tema de concurs.

 

Pentru a fi inscrise in concurs, raspunsurile trebuiesc postate pe forum si trimise la adresa de e-mail mentionata, impreuna cu datele de contact, pana la data de 29.11.2009 inclusiv. Castigatorul va fi anuntat luni, 30.11.2009 pe forumul www.jobmate.ro. Raspunsurile vor fi apreciate in termeni de obiectivitate, realism si creativitate.

 

Concursul pe care il propunem nu este unul al raspunsurilor corecte si exhaustive, ci mai degraba al creativitatii si identificarii de noi oportunitati.