Spontaneitate si pofta de viata. Intre real si virtual! Workshop dedicat profesionistilor aflati in contact suprasolicitant cu tehnologia.

Motto: Nimic nu poate inlocui o strangere de mana. Imi recapat pofta de viata cand sunt in contact cu ceilalti.

Program dedicat celor care sunt expusi unui contact constant cu tehnologia si sunt privati de o interactiune umana autentica. Scopul acestui program este de a aduce in scena viata reala pentru a diminua efectele lumilor virtuale, pe cat de seducatoare, pe atat de iluzorii, reci si izolante. Nevoia de contact real este una din caracteristicile fundamentale ale fiintei umane, iar laboratoarele de comunicare vor diminua efectele moderniste ale calculatorului si internetului, care odata cu beneficiile enorme pe care le aduc, dezvolta un intreg setting de izolare si autism mascat cu consecinte inca dificil de prevazut. Aici poti regasi contactul cald si autentic cu ceilalti, comunicarea directa, emotiile si incantarea de a fi, de a impartasi, de a rade impreuna cu ceilalti.

Durata: un modul are 5 sesiuni, 90 minute/sesiune.

Fiecare sesiune se desfasoara duminica, incepand din 13 februarie, in Bucuresti, intre orele 12 – 13:30

Cost: 350 lei / modul. Numar de participant maxim 12.

Data limita pentru inscriere este 6  februarie 2011.

Formular de inscriere :

http://www.artterapie.ro/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Formular1 sau la 0740 034 310

Va asteptam cu drag!

Traineri:

Drd. Gratiela Albisor – Psiholog, consilier si psihoterapeut. Initiatoare si Coordonator Stiintific al proiectului PsyArt Center – Centru de Consiliere si psihoterapiicreative pentru copii, adulti si familie. Specializata in art-terapie si terapii experientiale, sustine inca din 2004 grupuri si workshopuri de dezvoltare personala, ateliere de psihologie, consultatii individuale in regim de practica privata.

Drd. Liliana Munteanu – Psiholog, consilier, trainer, specialist in programe audiovizuale. Conduce Cabinetul Individual de Psihologie Artterapie, specializata in facilitarea trainingurilor de Mentorat, voluntar in cadrul Centrului de Preventie a Tentativelor de Suicid la Copii si Adolescenti. Peste 4 ani experienta in consilierea adolescentilor, peste 5 ani – consilier matrimonial, cercetare si practica privata.