Spiritul Craciunului a venit si la Facultatea de Stiinte Economice

Bucuresti, 14 decembrie 2010 – Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Titu Maiorescu va prezinta spectacolul „Bucurie si Stralucire de Craciun”. Evenimentul este organizat in colaborare cu licee bucurestene.

Programul va incepe cu Povestea de Craciun a absolventilor Facultatii de Stiinte Economice. Scoala Superioara Comerciala „N. Kretzulescu” continua programul cu un spectacol de colinde in limba romana si in limba engleza, cor condus de profesorul coordonator Craita Lazarica. Colegiul Tehnic de Aeronautica „Henri Coanda” aduce zambetul pe buzele tuturor prin experimente de fizica hazlii, coordonate de profesorul coordonator Angela Mihai.

Colegiul National de Informatica Tudor Vianu are pregatite o piesa de teatru, „Burghezul gentilom”, coordonata de profesorul Marcel Homorodean si o prezentare in limba franceza a Spiritului Craciunului, coordonata de profesorul Minodora Paula Dinu.

Grupul Scolar Economic Administrativ Mircea Vulcanescu si Facultatea de Stiinte Economice vor incanta de asemenea cu spectacole de colinde, coordonate de profesorii Liliana Roata si Silvia Popescu.

„Bucurie si Stralucire de Craciun” are loc astazi, 14 decembrie 2010, intre orele 18.00-21.30 in noul sediul al Facultatii de Stiinte Economice, Aula Magna, care are o acustica de invidiat.

Despre Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Titu Maiorescu
Ca o recunoastere a calitatii si profesionalismului manifestate in formarea studentilor, Facultatea de Stiinte Economice a fost acreditata prin Legea nr. 239 din 23.04.2002. Facultatea de Stiinte Economice este printre primele facultati acreditate cu acest profil din invatamantul particular romanesc.
Adresa: Calea Vacaresti nr. 184, Corp M, sector 4, Bucuresti
Website: http://www.utm.ro/index.php?module=fcontent&id=5
Telefon: 021/324.83.26, 0729/80.61.54 si 0729/84.03.55
Email: stiinte.economice@utm.ro