Spectacolul Craciun Vienez – inca o reprezentatie la matineu

De 5 ani, Agentia Vreaubilet ofera cele mai frumoase spectacole de sfarsit de an, prezentate de fiecare data sub aceeasi titulatura “Craciun Vienez”.Un brand lipsit de orice confuzie ce reprezinta cu certitudine garantia celui mai apreciat concert de sarbatori inspirat din faimoasele baluri vieneze.

Anul acesta, pe 19 Decembrie la Sala Palatului din capitala, incepand cu ora 19:00 muzicieni de marca, solisti si membri ai orchestrelor de prestigiu descinsi din capitala valsului, alaturi de soprana Judith Halasz si baritonul Jankowitsch, reuniti sub numele de “Spirit Of Vienna Ensemble” dar si balerini de inalt nivel artistic ai “Volksoper Wien”, si-au anuntat participarea spre a incanta auditoriul cu interpretarile impecabile si pline de sarm ale muzicii lui W.A. Mozart , Joseph Haydn si desigur a dinastiei Strauss.

Desi au mai ramas aproximativ 3 saptamani pana la acest regal muzical, publicul nu a stat prea mult pe ganduri achizitionand biletele pana la epuizare. Spre satisfacerea numarului mare de spectatori dornici sa asiste la acest eveniment, Agentia VreauBilet a pus in vanzare bilete pentru inca o reprezentatie ce va avea loc in aceiasi zi tot la Sala Palatului, dar cu incepere de la ora 16:30.
Dat fiind faptul ca spectacolul se joaca la matineu preturile biletelor variaza intre 30 si 90 lei in functie de categoria de loc si pot fi achizitionate din reteaua Magazinelor VreauBilet existente in Unirea Shopping Center et.2 si Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro